~Lalalaala~


Hahaha...jag suger. Men strunt i det nu. Jag orkar inte förklara. Jag har tappat blogglusten helt enkelt. Men vänta bara! Den kommer tillbaka. PDOL har ju varit, och ovan har ni lite bilder, som lovat. Hade det jävulskt bra med Aggedagge och Haedil. Imorgon börjar arbetet. Ska infinna mig på hygget 8.00, så det blir en jävla omställning. Men i god tid till skolstarten, så det är ju bra. Sovdags nu. Günatt!

I can't dig a hooker's romance.

 
picasion
Bra dag, party people! Fick reda på att jag var överviktig, enligt BMI. I ain't even mad.
Hängde runt med älsklings-Agnes och älsklings-Haedil på PDOL, åkte hem utsvulten och nöjd. Gjorde mat, trots att jag var riktigt illa däran, som Pan sedan åt. Jag grät. På riktigt. Proof:

Nu bär det snart ut på cykeltur i Piteåstad. Hoppas jag inte blir våldtagen eller mördad i all gatufest-hysteri. Laddat iPoden med Pentagram och ska langa ut lite bilder från dagen när jag kommer tillbaka. Puss!

One generation got old, one generation got sold.


Bild från första morgonen efter fjällvandringen.
Gumöra ungar. Vaknade just efter att ha somnat till OS-invigningen igår. Men nog fan var det fränt va? Den där liv och död dansen var väldigt Avatar. Jag är på G att göra mig i ordning för att möta upp mina kära vänner. Vi ska ta en runda på festivalområdet och bara mysa på. Piteå Dansar Och Ler är ju i stan, så det är gatufest för hela slanten. Kult kult. Sen blir det cykling. Kult kult.

876 m.ö.h


Vars fasen är det nu du har varit då? Ja till fjälls. Jag bara flyger och far, och helt utan förklaringar. I am sorry dear friends! Men heyy, jag har kissat 876 meter över havet. Och nu skriver jag helt i ologik så jag ska väl bara lägga av innan det blir helt galet. Jag berättar mer när jag inte känner mig som en 80-årig tant i kroppen.

First Daze Here

Goddagens vänner. Sitter pyjamasklädd och hungrig och väntar på att livslusten ska komma, så väl som den här dokumentären som jag skulle kunna sälja min själ för att få se, men som inte finns att få tag på inom detta universum. Den handlar om den mytomspunna frontmannen till Pentagram, Bobby Liebling och en våghalsad chansning att få loss honom ur sitt +40-åriga heroin & crack missbruk, och ut på scenen. Snälla, snälla, snälla kolla in trailern. Så jävla bra att jag får gåshud. Gråter lite på slutet.


I'm not död.

Det ekar tomt. Förlååååt mina älskade vänner för att jag försummat er i dagar på er dagliga dos av mitt fantastiska jag. Varav denna impulsiva och benhårda bloggpaus? Ja hörreni.. Jag vet faktiskt inte om jag ska vara helt ärlig. Jag har inte varit bloggtrött eller haft överdrivet mycket att göra. Bara lite oinspirerad och deppig på vädret. Kanske även en gnutta irriterad då jag fick veta att farsan läser min blogg, och det är ju bara konstigt, så LÄGG AV pappa. Du förstör för alla andra barnen. Vad har jag sysslat med under så lång tid då? För att sammanfatta så har jag väl ungefär hämtat paket, tränat hund, kramats med kompisar, rejdat apotek, stökat ner och blivit glutenfri. I veckan åker vi till fjällen, men för tillfället ligger jag på Sara Raras bakgård och väntar på solen. Jag ska visa mina nya prylar så snart jag kommer hem. Puss!


Jajajaa.

Hej på er tappra ungar. Jag ska blogga, ta't lugnt. Ät lite ägg.

Nu dör jag.

Familjen är hemma och jag känner för att gråta av lycka och ren utmattning. Idag har jag gjort en jävla insats. Inte pausat på 15 timmar och bara jobbat jobbat jobbat. Mina fötter känns som två sandsäckar och nu dör jag. Sov gott.


PeRfEcT.

Efter att ha vaknat 1-2 gånger i timmen i tron om att jag försovit mig sedan klockan var 01.22, ger jag nu upp hoppet om "skön" och "utvilad" och nöjer mig istället med "stressad" och "halvgalen". Pan är inte så himla nöjd över det beslutet, vilket jag tycker ni ska notera i blicken hans, se ovan. Jag ger er en liten sneak peak på listan över saker som ska avklaras idag, men mer än så får ni inte se. Mina kompisar skulle väl spöa mig om de såg att jag gick upp halv sju för att skrubba toaletten och skura övervåningen. Heheh. ♥ Vänligen lägg märke till att denna lista har 3 kolumner, samt sidotjafs...och en baksida. Det är bara att dra igång. Ha en go dag hörrni.

Vol 4.


Lite Instagram caps från dagen som varit. Ni följer väl mig?
Vad har ni haft för er denna varma sommardag? Själv har jag surat och ätit jordgubbar. Levt hammockliv i hammocken och lyssnat på Sabbath. Sprang en runda och dog som tur var inte av värmeslag och fick därefter dra en pinne efter backen i +1 km för att få med mig jycken hem. Jag har förresten tänkt på det där med klippningen. Håret ryker, så är det bara. Men först: Pizza.

Home.

Lite framtida heminspiration bara från diverse platser i diverse tider.

All Bran.

God morgon änglar och demoner. Klockan är 8. 03 och för en gångs skull har jag vaknat i tid. Hunnit promenera vovven och gett honom mat. Yogat, mediterat, tvättat ansiktet, gjort frukost och nu sitter jag här och tittar på Jeremy Kyle show - som vanligt. Det känns finfint faktiskt. Ut och löpa när flingorna har lagt sig och senare blir det storstäd för att impa på päronen som kommer hem om nån dag. Sommarväder och det känns ju himla fint. Det kanske blir nån fräkne extra idag, för ve att jag skulle få nån färg.

Let's get retired.

Ser ut som ett vilddjur, eller hur var det nu? Jag är helt slut i alla fall. Sprang med Pan och det var ju himla härligt får jag ändå lov att säga, men nu går vi och lägger oss som två pensionärer klockan nio noll noll efter att ha stoppat i mig blott för mycket thai wok. Godnatt gullungar.

Freckles.

Jag har fått fräknar överallt. Halsen, axlarna, armarna. Ah, ni ser ovan. Vovven ligger utslagen brevid mig efter en helsjuk playdate med en ny kompis, så snart han vaknar är det dags att springa lite dock. Klockan 4 i natt var vi uppe och promenerade. Lillkillen kunde inte sova. För varje timme som går känner jag att jag blir mer och mer avskräckt från föräldraskapet. Herrejävlar. Om det är så här att passa upp på en valp, hur är det inte att passa upp på en unge?

Rock n' Roll Ain't Dead.

Inspiration: Erin Wasson for One Teaspoon (via: Oracle Fox)

Försov mig.

God morgon hörrni. Det är svårt att låta positiv efter föregående inlägg, men jag ska försöka komma i form trots allt. Jag försov mig och har ett dubbelsidigt A4 med prylar jag ska göra idag, så det är bäst att jag snabbar på. Ha det fint idag.

Idag gråter vi.

Det är med fasansfull sorg jag idag mottar nyheterna om att Jon Lord, den makalösa keybordisten, som enligt mig gjort Deep Purples låtar lika ikoniskt oförglömliga som Ritchie Blackmore, har avlidit. Jon Lord var en otrolig begåvning med rötterna i klassisk musik, vilket han unikt förankrade i Deep Purples symboliska sound. En magiker är död, och himlen är lite mörkare sett nedanifrån. Men för att citera min vän Cecilia; Himlen måste ha en jävla fin orkester ändå. Förutom att jag känner mig alldeles fruktansvärt sorgsen och besviken så kan jag inte undvika att bara bli så jävla jävla arg. Än en gång så tappar vi en av de bästa till cancern, och för tillfället kan jag nog inte komma på ett fulare ord än just "cancer". Jag är så arg, så arg. Och vad som egentligen gör mig argast är att det finns ingen att klippa till för det heller. Det finns egentligen väldigt lite att säga. Av med hatten, fäll en tår. Rest in blissful peace, my good sir.

 

Middag.


Fulfin.

Det blev ingen löptur. Men en jävla massa annan aktivitet. Jag och Panen drog iväg och tränade lite inkallning innan han fick sällskap av en stilig storpudel. Då löptes det minsann utav bara satan, men jag fick minsann chilla. Nu är vovven trött, och jag vet inte om han kommer vakna något mer innan kvällen. Men gör han det blir det nog en springtur i alla fall. Helt orelevant bild, men jag kan inte undvika att gilla den. Sådär fulfin som jag gillar. Puss på er.

Fil, fil överallt.


Här har ni alltså vad som var i paketet! En skitfin sport BH från Nike, och 3-pack med Adidas löparsockar. Stolt som fan är jag att jag lyckades fotografera dem innan jag spillde fil över hela mig. Men vad kan man förvänta sig av en sån som jag? Tänkte inviga dem right away med en liten löpartur.

Zalando.

Det ringde på dörren och jag sprätte ovilligt upp ur sängen, byxlös och förväntansfull, och öppnade. Mr. Postman stod och väntade med en stilig låda i båda händerna. Ni ska få se vad den innehåller alldeles strax.

Kattjävlar.

En liten glimt av dagens ljuvliga frukost som jag för tillfället arbetar mig igenom. Värmen är på G och det verkar som om det kan bli en riktigt fin dag, så lite press på altanen ska man nog hinna med. Måste bara städa undan kattbajset som ligger där. Jävla kattjävlar.

SUSHI.

Ibland när man älskar sig själv så måste man bara göra Sushi for 1 och äta den ensam i sin nybäddade säng framför en überskön komedirulle.

Gubbkisskrubben.

Ta't lungt ungar. Vad ni ser ovan är inte en skål med gubbpiss. Som jag tidigare nämnt var ju min underbara vän Haedil Shahd på besök igår tillsammans med Agnäsa, min kära. Förstnämnda väninna tipsade mig om denna enkla mirakelskrubb som jag hade tänkt testa så snart jag hoppar i duschen. Jag lär väl komma med mitt omdöme, men så länge lämnar jag er med receptet;
-DEN REKOMMENDERAS SÅ IN I FAN.
- Olivolja
- Strösocker
Sen är jag inget fan av att måtta, men pröva er fram så kommer ni nog fram till ett bra geggigt resultat. På bilden ser det lite väl blött ut, men det är bara för att olivoljan gärna lägger sig ovanpå sockret, så det ser ut som att olivoljan täcker. Men du ska ha mer socker än olivolja för att uttrycka sig simpelt. Lycka till!

Get Your Minds Out Of The Gutter.

Inspiration från Purs n' Boots, looking wonderful as always.

One crafty motherfucker.

If you can't go to the gym, you gotta make the gym come to you, baby.

Necropolis.

God morgon barnen. Today there is loads to do. Lyssnar lite på Manilla Road och käkar omelett för att förbereda mig inför en intensiv dag. Ska väl snart snöra på mig löparskorna och dra en runda med vovven, men först en massa städning, klickerträning, tvätt och annat hushållsarbete. Ni vet, sånt man måste göra när man är ensamstående mamma till en vovve.

SMILE.

Bror har dragit till Götet och nu känner jag mig jävligt ensamstående. Ensamstående, ung mamma åt en jycke på fem månader. Jag har drömmar och ambitioner, jag är rastlös och ung - men nej. Allt sådant kommer i efterhand. Vovven alltid först. Och visst älskar jag honom, men nu jävlar är jag less. Dagen blev lite ljusare dock då jag mötte upp mina fabulösa bamf-polare som joinade mig vid köksbordet några timmar efter kvällens hundpromenad. Dom är för jävla bra må jag säga. Nu ska jag natta valpuschlingen. Pöss på er.

Gogubbar.

Bilden ljuger. För följande inlägg är varken somrigt eller ljuvligt. Ja, jag trodde minsann att dagen skulle bli fantastisk när jag hittade 5 jordgubbar i trädgårdslandet och genast började spekulera om vad denna så vänligt indikerande "fantastiska" dag skulle erbjuda utöver detta lilla mirakel. Jag hade fel. Jordgubbarna var visserligen goda, men de bleknade lite när man var tvungen att plocka hundbajs på inte mindre än 4 ställen, inte en jävla TV apparat ville fungera, vovven kräks på två platser på övervåningen och kissar en ny kontinent. Jag är lite trött på det här kan jag ju säga.

Hnnnng.

Nyeeääeeh, det blev inge bättre. Halsbandsjäveln jag hade beställt och var exalterad över såg ut som något en femåring påtat ihop, och det var då fan inte vad jag väntat mig. Det är verkligen fredag den trettonde och jag ska gå och sova så inget ännu värre händer. Godnatt.


I-landsproblem.

Äeh fyfan vilken jävla fredag. Jag känner för att falla ihop och gråta lite grann, men det är bara för att jag är överdramatisk. Efter cyklingen i spöregnet och lite slitsamt arbete på kontoret så infann jag mig hemma i circa 1.5 timmar innan det var dags att ta sig vidare. Så klart var det en massa strul med paketet jag skulle hämta, så det blev ju inte. Jag gymmade mig blå och hoppade in i duschen. Mejade mig fram genom stan med min 10kg gymväska över axeln på cykel och styrde mot ICA. Lämnade först igen en mängd hyrfilmer, men väl inne på ICA så kryllade det ju såklart utav norrmän och krigande fyrbarnsmammor som bara ville hem till helg och ett glas rödvin. Kom inte fram någon stans, fick stå i kö i 15 minuter och därefter knega mig vidare 5 liter mjölk tyngre. En gubbjävel fick onda ögat då han körde mot rött och fick mig att pajja den lilla fart på cykeln jag hade i uppförsbacke. Sen slog det mig att det är fredag den trettonde. Herrejävlar. Det enda som är bra är att jag fick ytterligare ett paket på posten idag. Ni ska få se sen. Jag var såhäääär nära att unna mig en Ben & Jerry's i eländet, men nöjde mig med en tidning. Vad tycker ni om mitt halsband förresten? Jag hittade det i mammas smyckesskrin. Nu ska jag hoppa i pyjamas byxorna och lägga mig och se Henry Rollins Live In The Conversation Pit. Tyck synd om mig.

Tillbaka till plugget.

T-shirt - Black Sun, Armband - Dorothy Perkins, Skor - Topshop, Örhängen - Bjørg, Mössa - Ponke's, Väska - Comme des Garçonne.

När regnet öser ned en dag som denna så kan jag inte undvika att bli lite "Back To School"-influerad. Det känns ju liksom som att det redan är höst, fast sommaren knappt har börjat. Jag vill verkligen inte att sommarlovet ska ta slut, men om jag ska vara riktigt ärlig så tycker jag faktiskt inte att skolan är så dum alltid. Min klass är så fin, mina betyg har gått upp och jag känner mig motiverad. Det blir nog bra det här.

I think I'm just happy.

God morgon kära vänner. Idag är det mycket som står på agendan. Bland annat ska jag strax plöja 12km genom spöregnet på min ädla tvåhjuling, det ska nämligen jobbas i Öjebyn innan jag kan fortsätta dagen med gym, och en jävla massa ärenden på stan. Bland annat ska jag hämta ut ett paket som kommit (jaaaa), handla och lämna igen en massa försenad hyrfilm. Gött mos.

Hummus.

Jag måste bara presentera dagens bedrift innan jag knyter mig. Jag gjorde för fan hummus. HELT SJÄLV. Och gott var det också, riktigt gott. Jag måste medge att jag kan ha fått i mig aningen för mycket dagen till ära, men strunt i det nu. Här har ni receptet.
- Ca 200g Kokta Kikärtor i vatten (typ på burk).
- Citronjuice från en medelstor citron.
- 2-3 msk Tahini (sesampasta).
- En halv tsk havssalt.
- Olivolja.

Skölj och dränera kikärtorna i ett durkslag och låt dem sedan torka i nån minut. Häll alla ingredienser förutom olivoljan i en matberedare och kör skiten ur den samtidigt som du häller på olivolja genom det där röret som sitter på locket till matberedaren. Mixa tills geggan ser lite krämig ut. Käka med morötter, paprika eller på bröd. Whatever makes you happy!

Graduated Grey Filter.


Nu så ska ni få se på någge kult! Ovan ser ni vad morgonens paket innehöll. Vad är nu detta galenskap, Johanna? undrar du. Det ska jag tala om. Detta är ett Graduerat Gråfilter, så kallat ND8 filter för att vara mer exakt. Jag ska berätta hur det fungerar, för det är verkligen hur enkelt som helst. Man skruvar bara på det lilla filtret på sin kameralins, (se bara till att du köper ett filter som har samma diameter som din kameralins. Det var jag nämligen jävligt nära att misslyckades med). Effekten blir liksom en vinjetterad bild från det håll man väljer att ställa in filtret, vilket är lika enkelt so att ställa in manuell skärpa. Nedan ser ni 2 hastigt tagna bilder på samma motiv, en med och en utan graduerat gråfilter.

Som ni ser så blir det ju en jäkla schysst effekt, och det blir så klart fan så mycket bättre vid lite ansträngning och simpel redigering. Som sagt så är det busenkelt att rotera filtret så att det mörka hamnar åt exempelvis vänster eller höger.
Som ni ser blir bilden aningen varmare och så klart mörkare beroende på hur filtret är roterat. Skitbilder, jag vet. Men de två sista visar vinjetteringen från vänster och från ovan. Effekten blir himla mycket grymmare om man tar sig lite tid att balansera bilden, men detta får duga så länge.

Midnight Moth.

Just nu så suktar jag efter en Midnight Moth Mini Dress från One Teaspoon mer än någonting annat. Skulle möjligtvis bära den med utsvängda, svarta jeans, mina platådojjor med träklack och en svart slokhatt. Går loss för 1799 spänn. Men man kan väl drömma?

Som ett brev på posten.


Water - Drink it.

Jag behöver nya träningskläder. Det fungerar ju så himla bra som en liten boost när man känner att motivationen sviktar. Ska jag vara ärlig så har jag väl kanske en ganska hyfsad samling Sport BHar redan i diverse färger. Men en Sport BH är ett sånt där plagg man faktiskt inte kan ha för många utav. Ovan har ni några stycken jag inte skulle tacka nej till, samt ett litet basic hälso-tips i sin renaste form som jag tycker ni alla ska ta till er. God morgon förresten!

Rain Dancer.

⚡⚡⚡ RAINY DAY WOMAN ⚡⚡⚡
by
A.LEIGH SMITH PHOTOGRAPHY
 
"It was a typical Pacific Northwest rainy late spring afternoon when a couple of Portland chicks headed out in an old orange VW van with no speedometer, zero on the power steering and only one side mirror. 
 
We drank road+mimosas and blared Bob Dylan as we winded down the highway along the wild Clackamas River and through the majestic Cascade Mountains. Fog was rolling over the hills and the wild flowers were vibrant. 
 
The sky was grey, but our hopes for a brighter summer did not waiver. We hoped to usher in the summer sunshine with our tye-dye bells, golden suede fringe vests, crochet onesies, thigh highs and golden eye jewels. The clouds broke, the rain subsided, and it appeared to be that our calls to sun gods had been answered."

Photos by: Amanda Smith
Styling by Tami Snodgrass of Sugarhigh+Lovestoned
Hair/MUA: Danielle Solis
Models: Mariah Makalapua & Alexis Montoya
Clothing: Tie-dye bells, Desert Drugs slouchy tee and Moon Child slouchy tee by Sugarhigh+Lovestoned,
Jewelry: Medicine Headdress
the rest is vintage.
(via: Sugarhigh+Lovestoned)

32 plis änd tänkju

Ojj, fyfan vad tråkigt att blogga när kameriet laggar. Och det gör det ju dessvärre allt för ofta som ni vet. Denna gång är det minneskortet som bestämt sig för att strejka, så medan jag inväntar ett nytt och fräscht 32 gigabytes så får ni helt enkelt nöja mig med den lilla gnutta kreativitet jag kan åstakomma utan kameran. Typ sånna här fulbilder som liksom råkat ligga kvar på datorn, men som ändå tål att laddas upp på bloggen vid desperat tillstånd.

Wild horses.

Åååh vad trött. Gymmade hårt och inväntar nu finbesök av Rebecca. Jag borde tvätta och städa och annat strunt, men jag lär nog bara starta en diskmaskin, hoppa in i duschen och sedan vila lite under täcket. Sounds like a plan.

Klippa kort-are.


Och så morgon igen. Jag börjar få slut på öppningsfraser här på bloggen, men som sagt så hade vi det ytterst angenämt igår kväll och jag somnade som en sten när brudarna flugit sin kos. Idag ska jag göra hummus. Göra hummus och gymma. Och cykla också så klart, men det känns lite sisådär nu när man faktiskt fått skavsår från all cykling. Jag behöver nog inte hinta om i vilken region.. Utöver det så har jag fått lite lust att klippa till håret. Typ... bli korthårig. Eller inte korthårig, men ni vet. Kort liksom. Ah, jag slänger upp en bild från mitt älskade Sugarhigh+Lovestoned så ser ni ungefär vad jag menar.

Yankees.

Dom är allt bra de där brudarna. Tråkigt nog så var mitt minneskort tvunget att barka just ikväll, så jag har inte särdeles många kul bilder. Oh well. Jag har nyligen stoppat Panen i säng och ska strax till att göra mig klar för sängen jag med. Jag har kycklingsalsa upp till svalget, fast det var mer än 4 timmar sedan vi åt. Lätt värt. Gymmade magen sönder och samman dessförinnan också efter att jag och bror min sprungit med vovven som tokar på fotbollsplanen. God natt nu på er.

More than a feeling.

G'day loved ones. Nyduschad och trött som fan är jag. Lyssnar på lite klassiker och känner mig go. Det blev tokigt nog ytterligare en beställning imorse och jag kan knappt bärga mig innan de kommer hem. Lillajulafton i Juli för fan. Kan det bli bättre? Jo det kan det ju faktiskt. Mina fäbjulösa vänner kommer ju minsann på middag om typ..2 minuter. Ska se dålig skräckfilm och äta kycklingsalsa. Gött liv!

Rock City.

Gümöra alla barn! Jag är glad och lätt och härlig, det känner jag på en gång. Gjorde just inte mindre än 5 olika beställningar från diverse nätbutiker som jag suktat efter under en längre tid. Trots det så finns det fortfarande ett antal prylar jag gärna skulle klicka hem men inte gjort, men det gör det ju alltid. Fan, jag blir ruinerad. Men lycklig materialist i alla fall. Ut och cykla nu och säga farväl till familjen. Puss på er!

Bad craziness.


Sugarhigh+Lovestoned.
Nääh, fan vilken dålig bloggning i dag. Jag ber om ursäkt. Men jag känner mig oinspirerad nå jävulskt. Oinspirerad och solbränd. Halvnöjd med det där andra. Låg på bryggan några timmar med Sara och Emma och det var allmänt angenämt.

Sunny day.

God morgon folket! Jag sitter äcklig och morgontrött i sängen och funderar på om jag ska orka mej på att dra ut och cykla nu på morgonen. Det klart jag ska, det är ju bara en fråga om när. Solen skiner och Sara kommer lite senare så ska vi jobba på brännan ihop. Have a good day y'all.

Blood of the Sun.

31 myggbett - bara på benen.

Ack,ack.

Och så var hon hemkommen från glesbygden. Ack så kul vi haft, men ack så skönt att vara hemma. Men det är väl så det ska vara. Mulet väder, omtänksamma morföräldrar, mängder av minnen och insektsbett, men inte en enda bild. Det enda jag glömde hemma var nämligen mitt minneskort och ni kan ju gissa hur länge jag var förbannad på mig själv. Det är bara att tiga och glömma den lilla detaljen. Jag drar ut och cyklar i Piteås makalösa kvällssol som synes ovan. Därefter ska stuglukten duschas bort. Adjöken.

Blackbow.

 
Jag är rusket sugen på att köpa hem några av de många underbara smyckena från Blackbow så fort de är tillängliga igen. Sjukt duktig tjej må jag säga. Tips!

Random Patterns In Red Light.

 
Nu när jag troligtvis inte har sovit mer än nån timma, skrattat som en dåre och kanske utforskat det nya området jag befinner mig på så passar det väl utmärkt med ett stycke cosmo-hypnotisk konst i sin renaste form. Videon är av det svenska bandet Mörka Vatten som börjar göra ett rejält gött intryck på mig. Oerhört behagligt för mitt estetiska sinne såväl som musikaliska hjärta.

Just a shot away.

God eftermiddag alla kära. Jag är en torktumlare ifrån färdigpackad och snart bär det iväg till Agnes stuga med fintjejorna. Jag längtar übermycket och vi lär ha det jädrigt gött, och det hoppas jag att du har det också. Adjö!

Martha.

God morgon ongar. Jag är trött som en jävla dörrmatta och jag har massvis med prylar att göra idag innan jag åker till Agnes stuga över helgen. Tvätta, jobba, packa, städa. Sola? I alla fall om vädret blir fint. Prognosen säger ju som så, men den kan man aldrig lita på.

Våra Vanligaste Fåglar.

Myggäten och hungrig, men nog fan var det vackert ute. Fick ju dessutom med mig min älskade Rebecca som sällskap, så jag hade minsann ingenting att klaga på. Jag kokar mig nu en kopp och lägger mig på rygg som vanligt för att se ännu ett gäng avsnitt av Celebrity Rehab. Jag åker ju bort i helgen, så jag kommer nog att göra i ordning några tidsinställda inlägg innan jag åker, bland annat med lite bilder från ikväll. Men mer om det senare. Vi lär ju höras innan dess. Pöss och god natt nu på er.

Sverige klär av sig.

Idag har Sverige solat, det märks på statistiken, höhö. Tänkte springa ned till Fåröbron och prova objektiv 2 litte granna innan jag går och lägger mig. Jag visar er väl om det blir nå bra~

Current Lookbook Faves.

1. Signe Siemensen. 2. Jennifer Grace. 3. Kelley Ash. 4.Thilda Mörlid Berglind. 5. Fanny Lyckman. 6. Lina Tesch.

Floral.

Testat ett av mina nya fina objektiv idag i mammas lilla/alltför stora trädgård. Kulttt.

Rüssinbruden.

Inom kort liknar jag väl troligtvis ett stackars russin efter tre timmar utkletad på altanen. Men nog fan har jag haft det trevligt i alla fall. Sitter nu under tak och försöker rädda min nyfräkniga och icket-solkrämsinsmorda hud. Lär väl strax hoppa på cykeln inför nya äventyr i Skiteå stad. Benen är rätt tunga från gårdagens benpass på gymmet, samt millånga eftermiddagspromenad, så cykling låter ljuvligt. Lalalaaa.

Mornin'

Go möra alla barn. Sitter äntligen upprätt och läser på om ricinolja, no poo-metoden och mängder av andra hårkurer som jag inte visste fanns. Hoppas på att kunna ta tag i mig själv och kanske städa rummet innan jag åker ut och cyklar. Ska jobba och tänka. Just nu är jag hungrig på frukost nummer 2, så det är väl det lilla problemet jag först bör angripa. Solen börjar spricka fram och det kan nog bli en bra dag.

Bambambabmm

God afton matroser. Jag avrundar denna fantastiska dag med ännu än (jag vet..jag är besatt) bild på den fantastiska himlen.Vette fan vad den där fläcken är för något, men vad fan. Tankar ner ännu en säsong av Celebrity Rehab som jag tänkt plöja sängliggandes tills jag sjunker ihop och somnar. Underbart. Jag och min Rebecca tog oss an en långpromenad och kom hem efter nära 1 mil i på våra fötter, så det känns vill jag lova. Extra skönt att bara ligga ner. Med dem orden önskar jag er en god och tidig natts sömn, ses imorgon!

Felåt Panen

 
Det här är Pans "wait..wait what are you doing? Is that a camera? Put it away. Put it away now damnit I'm taking a fucking piss you idiot. That just ain't cool man, cut it out.. please." -fejs. Det var bara det jag ville säga.

Walk Around The World

 
BIlder från igår. Mina fina tjejor. Sitter nu och lyssnar på Mörka Vatten. Inte dåligt vill jag lova, kanske postar ett sample lite senare. Nu ska jag ut, lägga mig på altanen och njuta av eftermiddagssolen med vattenmelon och ett nytt ex av Family Living och lite senare ska jag och Rebecca promenera Piteå runt. Det blir bra. Njut av solen nu!

Living.

God morgon mina vänner. Gårdagen fick en lite oväntad twist. Drog efter en underbar soldag ut på cykeltur och klippte 12.5 kilometer längst motorvägen. Skönt att rensa skallen. Därefter åkte morsan och jag och hämtade mina objektiv som jag bara hunnit leka med som hastigast, men jag ska visa er så småningom. Vi lagade mat och åt för första gången i sommar middag på altanen. Senare rullade jag mot kanalen för att tillbringa en kväll med mina allra underbaraste tjejer. Det behövde jag, och jag är så otroligt glad att dom finns. My heart is filled with love! Men det märks nog på min cheesiga skrivstil. My apologies. Har massa saker att blogga om idag, men morsan står och stressar vid dörren och jag sitter i pyjamas. Vi ska till gymmet. So long boys & girls!

Don't die Doris.


Spell & The Gypsy Collective.
Jag är fan desperat efter Photoshop. På riktigt. Abstinensbesvär och grejer. Jag har ju för fan inga bilder, så ni får nöja er med en inspirationsbild.
Det sjukaste dramat utspelade sig just också då det blev tillfälligt strömavbrott och min älskade dator Doris dog. Sladden ur, bar henne i min famn, rusade runt i köket innan jag fattade vad som hänt. Jag grät. Jag var säker på att det var slutet för henne. Älskade Doris. Gör aldrig så igen. Aldrig.

Avig Maria.

GOD MORGON. Eller god förmiddag. Jag har varit lite väl seg hela morgonen och suttit och dreglat framför Topshops webbutik med en komm ingefärste, trots att jag gick och lade mig klockan nio i går kväll. Vädret är lovande och jag känner mig peppad på att få saker gjorda. Tänkte börja med att byta om och lägga mig på altanen med en bok.Ovan ser ni den fina kalendern jag köpte igår, samt lite härlig sommarläsning av Mia Skäringer, underbara människa. Jag får ursäkta för pissfuldålig bild. Men jag har ju som sagt inget Photoshop längre, så jag kan väl lika gärna dö. Have a good day y'all.

Pizza Party.

 
 
Hej allihopa! Hoppas ni har haft en fin dag, för det har fanemej jag. Pillade just ihop dessa två ljuvliga hälsopizzor och tänker härmed avrunda dagen framför TVn medan jag svullar i mig båda två. Så.Jävla.Goda. Ni får säga till om ni vill ha receptet. Träffade ju som sagt Cissi idag också. Spenderade två och en halv timma på Ekbergs Konditori och bara snackade om allt mellan himmel och jord. Sjukt trevligt. Därefter drog jag ett mördande armpass på gymmet, och det var tamejfan på tiden. Nu känner jag mig glad och nöjd. Har handlat fina grejer som jag ska visa sen också. Bra dag, äntligen äntligen äntligen.

Blackmail.

Bra löptur. Men nog är det väl själva fan att man hela tiden ska slita upp nya skavsår gång på gång. Aja, sitter i alla fall och käkar proteinpulvergröt med banan för tillfället. Inte riktigt så gott som jag hade hoppats, men jag är glad ändå. Solen skiner måttligt och i högtalarna har jag ett gäng tjejer som alltid slår allt och alla när det kommer till badassery. Jag rekommenderar varmt klippet ovan. Chills redan sekund 41.

Bonadrag.




Jeffrey Campbell Cuffed Cutout Platforms /Bonadrag 

MEN KAN JAG BARA FÅ DÖ NU ELLER. GE.MIG.SKORNA.

Not so bad, huh?

God morgon hörrni. Hur har läget förändrats för pessimisten? undrar ni. Jo.. jag har fått en finne i pannan. Annars är läget stabilt. Nääh, jag känner mig trots allt mycket gladare idag, vilket är på tiden. Kan ha med vädret att göra. Molnjävlarna skingrade sig ju igår kväll som ni kan se ovan. Verkar som om det drar in ett regnväder, men det kan jag ju pricka in vid min planerade löptur, så fort jag smält frukosten någorlunda. Så det är alltså det jag sysslar med nu. Smälter maten och lyssnar på Steppenwolf. Not so bad, huh?

Trip out with your nip out.

 
July 1st.
 
Ringar från olika butiker, Boots - Jeffery Campbell Black Suede Areas, Klänning - Lindsay Thornburg Brush Fire Sweater Dress, BH - Mirabella.

Imorgon ska jag minsann  till stan och se om jag kanske kan köpa mig lycka. Ingenting som på bilden visserligen, Skiteå har ju ett rätt begränsat utbud när det kommer till kläder. Men det får man ta. Något kanske man hittar? Ska dessutom träffa Cissi vilket ska bli jättekul. Det var alldeles för länge sedan.

I could stab a bitch.

fräschtjejmedinternetuppkoppling@sängmail.pms <- Hör av er om ni vågar slåss. Jag behöver det.
Satt stillsamt i min säng och märkte hur jag kunde känna av surfejset som suttit på permanent de senaste 72 timmarna. Tänkte att jag skulle freeza, fota och se hur jag egentligen såg ut. Here ya go. Någon som vågar bråka? Trodde inte det va. Jävligt naturell och grann. Höhöhö. Jag ska inte bitcha någge mer om mitt hemska humör. Det har ni nog fått nog utav för länge sedan. Kanske drar ut och springer sen om jag känner mig nå gladare. Adjö.

Bitchin' Brynguide.

 

Känner mig ungefär lika het som en påse rå potatis. Fyfan alltså. Började med att städa hela nedervåningen, samt ta rätt på 2 veckors ovikt tvätt strax efter midnatt igår kväll. Omitiverad och sur som vanligt. Kanske låter mig själv vila idag utan att spöa upp mig mentalt. Meditera, städa rummet och så. Kanske somnar tidigt också. Jag hoppas det. För att hålla bloggen någorlunda intressant lägger jag här upp en ögonbrynsguide. Hur man noppar fint alltså. Tycker den är himla bra att liksom keep in mind.

Rubrik här.

 
Jag känner mig så jävla seg och irriterad. Ont överrallt. Pissdålig vecka har det varit, verkligen. Det jobbigaste är när jag en dag som denna har bestämt mig för att vända på steken och liksom bara dra ut och kill it hardcore som jag brukar göra, men det inte går enligt mina sjukt överdrivna planer. Jävligt omotiverande. Att dessutom vädret är som det är gör inte saken bättre. Man vill ju dö bara man tittar ut. Vanligtvis hade jag inte haft något emot att lägga mig under täcket och skämma bort mig med en film, men nu när jag har varit så jävlulskt lat hela veckan så känns det ju sådär att inte kunna prestera. Och jag har inget Photoshop, och allting är så jäkla stökigt och jag har ont i knäna och bloggen är ful. Jag skyller på pmsen som vanligt. Imorgon blir det bättre. Måste bara hitta motivationen.