Splatter.



Kanske jag kan friskförklara mig själv nu när jag har målat en vägg på alldeles egen hand? Ett vuxenpoäng eller två tycker jag i alla fall att jag ska ha tillgång till. Rummet luktar fortfarande fränt av målarfärg och jag funderar lite nervöst över hur länge man ska måsta vänta för att vara säker att inte fastna med håret i väggen så fort man går och lägger sig med huvudet mot väggen. Det återstår att se. Men det blev himla fint faktiskt. Det här rummet börjar likna någonting, bara några få saker som återstår.
Det känns som att jag dagligen tjänar på mig alla dessa erfarenheter som så småningom kan vara användbara. Fint va? Glad fredag på er allihopa. Jag går och lägger mig.

Måndag vs. Fredag.


Tjenahejsan och lunchtid i sjukstugan. Ligger nedsjunken bland alla kuddar och fluff och väntar på att styrkan ska återvända. Titta på mina finfina plättar jag gjorde förresten. Perfekt om man försöker äta nyttigt och kanske till och med glutenfritt. Mosa 1 banan och vispa ihop med 2 ägg. That's it. Helt sjukt hur nåt så enkelt och nyttigt kan vara så gott. Dessutom bidrar bananen himla mycket till sötman, så man behöver inte mer än en skopa bär liksom. Sjukt bra! Om ni minns min lilla debatt med mig själv för några dagar sedan om att måndag borde vara ett adjektiv. Det borde fredag också vara. Motsatsen liksom.

På med kalasbyxorna.

Nu kastar vi gelebjörnar åt barna och kysser de äldre på kinden! Jag är så himla lycklig. I vad som känns som 10 evigheter har jag kliat mig i huvudet och svurit över hur värdelös kvalitet mina foton får sekunden jag laddat upp dem på blogg.se. Well, ladies and gentlemen, I cracked the code.
Kolla in skillnaden mellan bild 1 och bild 2. Jag vet. MIND. BLOWN.



Kalasglad är jag. Wihoo.

Ett foto i timmen (typ).

Ja justja. Jag försökte mig ju på att köra en liten sån där "Ett foto i timmen"-grej igår. Gick väl sisådär, men till en början skötte jag mig exemplariskt må jag säga. Here you go, coolcats:
 

06.47 - Käkade frukost och försökte andas genom munnen med jämna mellanrum. Megatäppt i näsan och allmänt slö och jobbig. Men det var dags för skola.
07.56 - Anländer till lillskolan. Det röda huset är estethuset. Där bor jag. 08.42 - Grafisk Kommunikation. Typ den kuligaste lektionen på schemat. Gjorde klart min färgcirkel och fick beröm. Påbörjade en liten akvarellteckning för att fördriva tiden. Lyssnade på ljuva Agnes sjunga/humma/nynna/andas denna och senare denna med alldeles för mycket inlevelse.
09.49 - Grafisk Illustration - Jobbar flitigt i InDesign på färgprover och kartor och pipetter och hela köret. Kände att jag ville dö, men hade ganska kul ändå.
11.04 - Rullar hemmåt på lille cykeln. Stannade och tog kort på en brännässla. Varför inte liksom?

12.24 - Hemma. Proppat i mig pestokyckling och körsbärstomater i självömkan. Ligger på rygg och läser Flowers in the Attic för att den är skriven så fint och för att jag måste läsa 30 sidor till nästa engelska lektion. Japp.

13.56 - Tea Time. Och varför inte slå upp brygden i ett högt glas för att öka glamourösiteten om det ens är ett ord? Modebloggar-moment? I think so.

14.36 - Fick ett oprovocerat städryck, troligtvis som en följd utav min eviga passivitet. Städa rummet som ett yrväder och dog sedan på golvet i ett blodtrycksfall.

15.48 - Tog mig en nypa luft och en promenad med syster och jycken i tråkvädret.
 
Efter det dalade det liksom. Käkade middag, satt still och pratade i telefon i alldeles för många timmar. Det fanns inte så mycket spännande att visa liksom. Men jag gillade det här. Det kommer nog återkomma så småningom.

You don't have no uncle Albert.



Hola alla tjejer och Jens. Det blev en mycket kort skoldag idag, men det kunde jag behöva. Hade två grafiska lektioner och åkte därefter hem med bihålerna i ögonen. Åtminstone kändes det som det. Jag är ledsen och har lite att göra. Egentligen har jag ganska mycket att göra, men väldigt lite jag faktiskt vill göra. Jag har förövrigt dragit igång en liten sån där "ett foto i timmen"-grej. Kul va? Har gått rätt bra hittills, och förhoppningsvis gör det det tiden ut. Ni ska få se sen.

Ett Två Ett Två.

Jag smygfotade Elin i min klass lite idag. Delvis för att hon har så vackert hår, men mest för att jag tycker att hon är himla fin. Jag är egentligen för trött för att hålla upp min tjocka skalle, men jag vågar inte gå och lägga mig. Inte riktigt än i alla fall. Jag kan ju inte andas genom näsan, så tänk om jag kväver mig själv i sömnen..? Och även om jag inte gör det, så kommer ju munnen gapa öppen hela natten och det kommer hamna massa dreggel överallt och allt kommer vara såhimla oskönt när jag vaknar igen. Det är lika bra att gå ut och måla. Fast jag inte borde. Fast jag inte orkar. Egentligen.

The Sign of the Pentagram.

Hej finisar. Idag behöver jag peppning, jo fy fan det gör jag. Därför var det ju sån vajjer timing att ett litet paket låg i brevlådan när jag kom hem. Det innehöll dessa två vackra halsbandsberlocker eller vad det nu heter. Från Moonlight Mysteries. En halvmåne och ett pentagram. Fint va? Ska bära dem varje dag och aldrig ta av dem har jag bestämt. Sååå mycket tycker jag om dem.
Hann knappt med att käka lunch idag innan det sket sig totalt. Jävligt sjuk är jag. Sitter och huttrar och känner mig ful som stryk, så sängen med en kopp te, en film och kanske en vän lät ju fint. Hejs.

Så jävla måndag.



Måndag måndag måndag. Nästan som om det vore ett adjektiv. Så jävla måndag.
Och vill ni ha hela sanningen? Det ligger hopknycklade snorpapper över hela mitt golv. För mycket information säger ni. YOU CAN'T HANDLE THE TRUTH säger jag. På skolan slapp vi sista lektionen och vi var alla muntra och glada. Jag fryser överallt men att dra på sig brallor är inte ett alternativ. Ska måla några varv på mitt anslagstavleprojekt och sen kanske sängen ska få ta över. Då vet ni.

Vide.


Då och då händer det att jag både snubblar och faller över bilder jag praktiskt taget hällt av minneskortet i all hast, som sedan ödesdigert lämnats för att förmultna i en mapp på mitt skrivbord så opersonligt döpt till "Allt på kortet". Baktanken med den handlingen är något i stil med "ah, vad bra. Här stoppar jag sånt jag ska ta tag i sen, och kolla igenom sen, och rensa sen, och redigera sen". För er som känner igen er ens en gnutta; jag har dessvärre en sak att avslöja för er. "Sen" är en lögn. Sen existerar inte. Åtminstone inte i den tidsmarginal man tänker sig att det ska innebära när man väl använder det uttrycket. Vad ni ser ovan är en klassisk sen-bild tagen under sommarens fina fjällvandring i Juli. Jag tyckte liksom att den var himla tjusig. Det är ju synd att den legat och tagit utrymme på hårddisken så länge utan att giva nån glädje.

You are unbeatable.


Att somna till ljudet av smattrande mot rutan är inte helt fel må jag säga. Men när det fortfarande smattrar när man vaknar upp så blir det ju att det orsakar en del problem. Måndag är så himla jobbig. Jobbiga lektioner. Jobbigt lång dag. Och så jobbigt, icket-sammarbetsvilligt väder nu också. Man får väl se saker från den ljusa sidan. Tagga till liksom. Tagga till för skolan för fan. Jag peppar mig med fina budskap och sommarminnen i musik-form. Försöker hålla mig uppmärksam och belåten. Är det nog? Det är det inte. Men det funkar. Åtminstone tills på onsdag. Åtminstone ett litet tag.

Dagssummering

När man vaknar alldeles för tidigt en söndagmorgon med ont i hela kroppen, och en hals som känns som sandpapper, fast man har en biljard planer och inte alls tid att vara sjuk - då vet man. Då vet man att det sitter nog nån jävel däruppe nånstans och skrattar åt ens olycka. Istället har jag fyllt min dag med otäcka TV-program, apelsin och svarta vinbär-te från ICAs eco sortiment och en och annan körsbärstomat. Men även lite annat.



Som att hålla tummarna och prova gammal skivspelare i hopp om att den skulle fungera. Blev besviken.


Skriva fler långa to do-lists för den kommande veckan, som förövrigt är den sista veckan för sommaren.
Göra en hemmagjord hår-doughnut till lillasyster och prova den på hennes fina, oförstörda hår.
 
Helt bortkastad har ju dagen trots allt inte varit. Bara lite tom på det viktiga. Men det är nog sunt det också. Efter en dag av kvävande passivitet börjar det vara dags att dra mig mot sängen. I morgon är det måndag och veckans jobbigaste dag. Men därefter följer en hel del trevligheter också. Agnes kommer hem från Gotland på tisdag, alla lektioner i grafik är som en helt ny värld av saker jag inte visste att jag tyckte var kul, och jag har målat naglarna i en färg jag har förhoppningar om att jag inte ska vilja gnaga av den här gången. Sista ord: Sov sött.

Måleri målera.

Nu ska det målas!

My brother Jake.



God morgon allesammans. Vaknade förvånansvärt inte förens klockan var halv tio i morse, vilket troligtvis är bra mycket längre än min längsta sovmorgon under sommarlovet. Men det tyckte jag att jag kunde vara värd. Åtminstone min stackars kropp som ömmar något sinnessjukt av träningsvärk från gårdagens bröst och axel-pass, men även magen av någon konstig anledning eftersom jag aldrig får träningsvärk i magen och jag tränade den senast i onsdags, men jag klagar inte överhuvudtaget. Sitter om skriver ner en liten plan för dagen som innehåller det mesta. Bland annat har jag ett litet måleri-projekt på G och så ska det gymmas även idag, Det blir nog ben och arsle som åker, så söndag blir en välförtjänt vilodag. Fast jag känner mig sugen på att lägga in ett konditionspass då också. Vi får se helt enkelt. Nu röjs det i köket och det känns som om jag måste skynda mig för att behålla mina prylar. Ha en bra lördag hörrni!

This is DJ Mattan & Ninnilicious.

 
God morgon ungar. Sitter här med en kopp te i högerhanden och försöker få ihop någon form av praktisk/nödvändig packning för dagen. Det är fredag, och jag har längtat sen i måndags. Vi slutar skolan 12.50 och det passar alldeles perfekt eftersom 13-14 tiden är den tid det är allra minst trafik på gymmet. Det blir därmed ett axel/bröst pass innan jag tar helg, och det kunde väl inte ha låtit bättre? Nu är det dags att jag snor på om jag ska hinna. Naturkunskap 8.10 och jag vette fasen hur jag ska hitta dit. Hejdå på er.

YOLO.

Ja hörnini. Idag har det stått still som i graven här på bloggen. Ni får ursäkta! Men för att förklara mig kom jag faktiskt hem från skolan halv sex, hann just med att äta middag och packa upp mina nya paket (ohyes) innan Rebecca my love kom och gjorde mig sällskap i några timmar. Vi provade min nya epilator och jag var jädrigt nära på att börja gråta, mer om den senare. Ska gå och lägga mig nu. Imorgon är det äntligen fredag. På bild har ni en liten hint om vad vi pysslat med idag; peppat MP3A-arna något alldeles in i bomben eftersom de alltid är så rara och goa mot oss. Ropar hora och sånt i korridoren. Kärleken bara flödar här i media-huset! Och vi vill såklart bidra. Sov gott.

Get where I belong.

Åh det åskar som om man vore i helvetet, det vill jag lova. Efter en mycket hektiskt dag sitter jag här hemkommen från gym och jobb och bank och skola. Ska pallra mig in i duschen så fort som möjligt och därefter röja undan lite i köket så min fina pappa blir lite glad. Har längtat hem hela dagen efter att jag såg att IKEA katalogen ÄNTLIGEN hamnat i våran brevlåda. Det var väl för fan på tiden. Ska koka mig en kopp grönt mango-te och bläddra igenom den till tonerna av underbara Free. Jag lägger upp en låt för er som vill vända en kanske görtråkig och jobbig onsdag till något väldigt fint.

Här leker estetarna.

Hejsan ungar. Nu rullar det minsann på i skolan. Idag har vi haft får första lektion i både Naturkunskap, Foto 1, men också mitt individuella tillval som skulle ha varit matte, men som istället blev "Skrivande". Typ en fördjupning i svenska skulle väl vara det bästa sättet att förklara det, bortsett från grammatik och annat tråkigt som jag kommer slippa. I övrigt verkar det mesta som vanligt. Ungarna spelar rundpingis i korridoren, mitt skåp är segt och jag är trött mest hela tiden. Farsan jäktar mig nu för vi ska till Norrfjärden och hämta en pryl som ni så småningom ska få se. Hejdå på er!

WTF Ivar?

Är man patetisk eller ganska harcore om man gör seriös research på de användare som budar emot en på Tradera? Första skoldagen avklarad i alla fall. Än så länge känns det inte helt horribelt. Var trevligt som tusan att träffa alla fina klasskompisar. Imorgon sätter ju allvaret igång på riktigt. Börjar 9.35 och har (hör och häpna) Naturvetenskap! Hade inte en susning om att vi ens skulle ha det, men vad falls. Gymmade idag också och genomgick en personlig framgång då jag stegade in på "den mörka sidan". Alltså det området med skivstängerna och coola gymgrossist-killar. Det gick finfint. Var inte alls lika dramatiskt som jag trodde. Nu kan jag äntligen göra ordentliga benböj när jag slipper oroa mig för att stången inte ska gå att få av mig utan ställning. För nuvarande sitter jag och suger in inspiration från alla håll och kanter. IKEA, Etsy, bloggar i drivor, och lite spontana dokument som dyker upp på otippade platser. Har ni fått IKEA katalogen förresten? Det känns som om jag uppvaktar brevlådan något alldeles fruktansvärt mycket, men ingen katalog än så länge. Så är det väl att bo i Norrland. Allt når en ett halvår efter alla andra.

August 20th.

Laddat upp med frukost, bäddat min säng och packat väskan. Om mindre än en timma bär det av mot stan. Ska droppa av en väska på gymmet och sen är det väl bara att face the facts och dra sig mot skolan. Har sjuuk träningsvärk i axlarna, och benen mina lär vika innan dagen är slut. Överväger att köra strikt kondition idag, men jag är lite sugen på att lyfta lite skit också. Vi får se. Jag vet ju att jag inte borde, men det kan inte hjälpas. Jag älskar det ju. På bilderna har ni Part 3 av mina nya prylar. En gullig liten mugg att stoppa pennorna i hade jag tänkt, Lagerhaus. Batiste Torrshampo, luktar lite väl mycket kokos om jag ska vara ärlig. iWhite Tandkräm med blekningseffekt, Pure Coconut Hårserum och Lee Stafford Hold Tight Hårspray. De fyra sistnämnda från eleven.com. Och till sist det oerhört omtalade X-Lash som jag nu vikt in och köpt mig. Från xbeauty.se.

Wiihoo!


Bild från sista skoldagen i Juni.
Såhär gick dagen till va. Tänkte infinna mig på gymmet cirka 6.00 för att äntligen få utforska den "tunga" viktlyftningen lite utförligare, eftersom jag sällan vågat mig ut på det förbjudna området tidigare. Väckarklockan svek såklart och jag vaknade ilsket och självmant klockan sju och undrade varför i helvette jag inte var halvvägs inne i träningspasset vid det laget. Gjorde det bästa av situationen och trampade försenat iväg för att klämma den sista semesterenergin ur kroppen. Kom hem kring tio-tiden. Mör och underbar. Därefter utspelade sig någon form utav "sista-dagen-på-sommarlovet-ångest-och-passiv-aggressiv-sittprotest" och jag spenderade i stort sett resten av dagen läsandes, vilandes och såklart farmför skärmjäveln, med undantag för lite ynka städning. Käkade middag och mötte därefter upp Sara Rara Underbara för en kort promenad och lite catch-up skitsnack efter hennes vistelse i Barcelona. Vilket för oss till nutid. Ska gå och lägga mig snart, men först ska det till lite planering inför imorgon. Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte. Men ska jag vara ärlig så är jag så jävla glad att jag ska få träffa min fina klass igen. Wiihoo!

ES2D.


Tjena hejsan hörrni. Kan ni tänka er, samma tid om exakt ett dygn kommer jag gråta av utmattning efter första skoldagen på 10 veckor. Hur i helvette ska detta gå? Till råga på det hela fick jag just syn på vad som kommer vara mitt schema det närmsta året, och jag vet ärligt inte om jag ska skratta eller gråta. Vissa jävligt behagliga dagar, men annat som jag faktiskt inte riktigt vet hur jag ska tackla eller förstå. Klicka på bilden så ser man lite granna i alla fall.

Mert.

God afton vänner, här kommer ännu ett stycke av gårdagens inköp.  Munskölj och Aloe Vera från Apoteket och ett guld-glittrigt nagellack samt ett klart från H&M. Mitt paket från eleven.se kom även idag, så nu har vi ännu fler prylar jag måste få visa er. Förhoppningsvis tröttnar ni inte alltför snart.

Evil plans and other stuff.

Lite av gårdagens fina inköp. Bra i-skolan-prylar. Matburkar till lunchen (25:-) och en mapp (19:-), båda från Lagerhaus.

Wawdameown.

God morgon/god förmiddag. Jag har segat på mer än nödvändigt den här ljuva morgonen, ska strax dra på mig ett par shorts och hoppa på cykeln för några kilometer runt Piteå stad. Lite senare kommer Rebecca och förgyller min tillvaro. Har fotat hälften av mina nya prylar hittills, så de kommer upp lite senare. Pöss och hej.

Bränt alla mina penningar.

Morsning Korsning alla coolingar. Jag har haft en alldeles fabulös dag i Luleåt med mina fina brudar, Agnes, Haedil och Rebecca, kastat mina pengar på allt som var fint och kommit hem nöjd med prylar till öronen. Lite av det jag har beställt har dessutom kommit, så jag har hur jävla mycket saker som helst att visa för er. Jag lär väl få dela upp det, annars kommer nog aldrig bloggen att ladda med så mycket bilder. Nu är jag så himla matt att jag ska gå och stänka vatten i ansiktet och därefter är det kvällen. Hittade Heavy Metal Britannia Dokumentären på YouTube också, så den somnar jag gärna till. Sov gott gullungar.

Luleå.


Fräsig blomma jag fångade i mamas trägård för några kvällar sen.
Trött och trött och trött och trött. Ligger fortfarande i sängen fast jag borde göra mig i ordning. Har en jävla stel-tränningsvärk sedan igår, men det känns bra. Jag och mina favvisflickor åker till Luleå om ungefär en timma, så det är väl dags att man rappar på lite grann. Hoppas ni får en fin fredag.

Kan inte tänka, så god natt barra.

Gym outfitten.
God afton lilla familjen. Nu somnar jag snart i en hungrig klump på golvet, så jäkla utmattad så det är inte sant. Det blev en rejäl omplanering av dagen. Åkte inte alls till gymmet på förmiddagen, utan till jobbet direkt istället. Åkte till Röda Korset och Reprisen med morsan och blev besviken. Jobbade. Åkte till Byggmax och Beijer och blev ytterligare besviken. Banken var stängd, så det sket sig också. Kom hem och var deppig, åt lax och blev glad, och sedan var det dags att ta röven till gymmet. Sparkade rumpa i strax över två timmar och kände mig ljuvlig. Nu sitter jag här vid sängkanten och försöker hålla ögonen öppna. Jag borde äta mer, för jag känner att det kommer bli jobbigt att sova annars. Men jag orkar inte riktigt. Ska hoppa i duschen medan jag har chansen och kanske slår på en dokumentär sen. Har tankat Hit So Hard, och den är jag ju peppad att kolla in. Sov gott på er kiddos. Lövja.

Fight Club

God morgon allesammans. Har precis laddat upp med lite frukost inför ett gött pass på gymmet sådär på förmiddagen. Hade egentligen tänkt försöka vara där kring 6 i morse, hör och häpna. Men så hamnade jag ju hos Beckis igår med henne, Agnes och Haedil och kom inte hem förens vid halv två, så den idén slopades dessvärre. Vi såg Fight Club och hade det mysigt, så det var fan inte att förakta. Ska rulla mot jobbet också och tänkte tvinga morsan till Reprisen med mig för att söka efter ett nytt sängbord. Jag känner mig liksom peppad på det mesta nu för tiden, men lite stressad samtidigt. På måndag börjar skolan, och jag vill verkligen inte att all denna kreativitet, motivation och livslust ska sugas ur mig. I alla fall inte riktigt än. Jag är inte redo.

Hare Krishna.


Nam Myõhõ Renge Kyõ motherfuckers. Haha, näh nu är jag larvig, men ack så avslappnad. Hade planerat en evighet inför detta bad som aldrig blev av. Men så ikväll tog jag tummen ur arslet och varvade ner. Det är lustigt egentligen. Att man inte orkar stanna upp och ta det lungt. Helt absurdt om man tänker efter. Jag slänge i alla fall rosblad och lavender i mängder omkring mig och gjorde vattnet riktigt salt. Liten extra knorr på det fina med den otroliga bodyscrubben jag tipsade om för ett tag sedan. Rekommenderar alltsammans varmt. Glöm bara inte att sätta upp håret! Nu hade jag tänkt hoppa i paltorna och rulla iväg till Rebecca för att träffa mina fina tjejor lite granna innan kvällen är helt slut. Sov gott hörrni. Vi syns imorgon.

Sommarn är Slut.

Rullade neråt och lade mig på bryggan för att pressa lite i väntan om att solen skulle avta så jag kan dra iväg på cykeltur sen utan att falla av hojen. Solat semi-toppless, ätit plommon och funderat på både det ena och det andra. Beställt en hel hög med saker som jag ser fram emot att visa er när de kommer också. Nu är det bara att hoppa i tightsen och ge sig iväg. Siktar på en 2mil för att återigen komma igång efter arbetsveckorna. Hörs!
 

Purple Sage.

Goddagens kompisar! Sitter och nätshoppar för pengar jag inte har och skjuter upp att entra utomhuset. Fan vad det är varmt alltså. Min plantsättarbränna är löjlig, men jag borde dra mig utåt och jämna till den lite medan man har chansen. Jag vill påstå att den är 10x värre än vad bilden avslöjar. Tankar ner Sweeney Todd som det verkar vara på tiden att man ska se och tänkte kanske ta ett bad sedan och se den. Övrigt som står på planeringen idag: Strukturera finanserna, träna (cykling troligtvis), och stöka runt ytterligare i rummet.

Eco warriors UNITE.

Ekokrigar-patrullen är K-L-A-R-A för i år! Och fy helvette vad det känns bra. Trött och sliten ända ut i tänderna, men äntligen tillbaka till livet. Jag slänger upp några bilder från i söndags då jag mötte upp två snyggingar på en brygga och skrattade så mycket så jag trodde jag skulle vändas ut och in. Kreativiteten är på topp serni, och jag känner mig pumpad på att restarta fitness-grejen igen nu när jag slutat jobba, så det ska till en MASSA nya projekt framöver. Jag hoppas att blogglusten återvänder så jag kanske kan visa er hälften i alla fall? Nåväl. Jag ska röja upp mitt rum och sedan vända det upp och ner än en gång. Laddat ner en dokumentär om George Harrison också och såvida jag inte somnar så kanske jag klämmer in den innan jag går och lägger mig. Pöss och godnatt på er.

Legend.


Lite nytt att svettas i.

Hurricane


The Hand of an Eco Warrior.
Hahah, fyfan alltså. Sämre blogg får man leta efter. Förlåt mig. På riktigt, förlåt. Det finns ju för fan inte ett dugg att blogga om när livet är såhär. Jag jobbar, jag jobbar jag jobbar. Äter och sover, sen jobbar. Huruvida ni är intresserade av mina nyuppkomna arbetsskador har jag svårt att tro, så jag bara låter bloggen ligga. Kvalité inte kvantitet. Men för att skrapa ihop lite småsaker till en uppdatering dagen till ära så kommer jag lägga upp bilder på mina nya träningskläder och lägga upp senare.

Teenage Lobotomy.

Ännu en dag med fotsularna lite tunnare än tidigare. Trött som själva fan är jag, och ska därför inte skriva nåt längre idioti-inlägg när jag uppenbarligen inte är i form för det. Visar istället en dagens outfit och en bit av min arbetsplats för den som är nyfiken. Klockan är ställd på 5.30 och med det säger jag nu god natt.

Första Augusi.

Ja hörreni. Herrejävlar säger jag bara. Idag har jag berikat skogen med vad som känns blekt att kalla möda och slit. Mina stackars fossingar är det som fått lida mest, och imorgon blir det samma grej igen. Och i övermorgon. Och på måndag. Och på tisdag. Och sedan varje dag igen tills 65000 plant är på plats. För tillfället infinner jag mig begravd i min säng, nyduschad och hungrig, och lyssnar på mina egna andetag. Nu för tiden går det ju ingenting på TV värt att uppmärksamma heller. Aldrig någonsin. Bara matlagningsprogram i drivor och en och annan designerduell. Aja..


Laddad.

God morron barn. Har just käkat frukost och letar nu frenetiskt efter något att hålla upp ögonlocken med, för fyfan vad jag är trött. Det kommer nog gå bra det här. Jag ska ju bara plantera träd. Plantera träd 7 timmar om dagen i två och en halv vecka när solen gassar och insekterna är biljarder. I brist på annat är här en bild på min smäckra fläta. Tänka sig att den ska körtas av med hälften alltså. Lite nervigt.