Valleballepironpung

Lite gammal instaprostitution till ett annars bildlöst inlägg. Följ mig va? @jjohannaeeriksson

Hipphurra idag är det valborg, och jag önskar så innerligt att jag var en högskolestuderande student. Men vädret är dåligt och jag har ett år kvar, minst. Det var tal om grillning på bakgård, chillkrök i lägenhet, men efter en hel natt av naturkunskapsplugg så skiter vi i allt, jag och Nina, och stannar hemma. Jag är rätt risig i halsen också, så det är väl lika bra. Mor och far har vänner över och vi ska grilla allt som går, sen lär vi somna i en hög till Bröderna Lejonhjärta, precis som man borde på en ledig tisdag. Glad valborg allesammans.

Hur fan blev det söndag?

 
Hej kompisar!
Idag är det söndag, och det är inte alldeles uppenbart. För i morse vaknade jag och mindes nästan ingenting av gårdagen, tittade mig förvånat runt om i rummet, noterade att Nina låg intill mig, och att Matilda som anlänt under kvällen var borta. Jag hade bh på mig. Det var inte så angenämt.
"Fedt gal1 yao, hon va såå fkn borta!!!!111!1!!" tänker kanske ni, men så var det inte. Efter en sjukt trivsam hemmakväll med lillen och mango från gudarna lät bakis-Mattan mig sova på hennes ben tills hon var tvungen att gå. Jag måste ha legat kvar eftersom jag vaknade 10000 år senare och kände mig som en av de där mammutarna som de tinar upp på film och som börjar leva igen. Det var som att ligga i koma och det var underbart.
Idag har jag och lillen tagit tag i våra liv, pluggat Naturkunskap och rullat rawfood. Hallonbollar alltså. Najjjjs ska ni veta.

Viskasyochviskaklippaviskananananan

Sitter och grunnar på det där med festival. Det blir ju Sweden Rock trots allt efter många om och men. Men det är väl typ det enda som är klart, biljetten. Känns en aning naivt att inte ha varken boende eller flyg planerat, men fack it. Yolo eller vad? Nä men, jag har uppriktigt ångest för den här jävla tillställningen, ovissheten gör mig så nervös. Fast jag vet ju att det kommer äga när vi väl är där, jag och världens bästa kusse. Sökte som ett rovdjur på internätet efter hemsidor som skulle hjälpa. 99% är dock sånna där fula som säger "Maxiklänning på årets festival är ett MÅSTE. sÅ bekvämt, luftigt och hippie chic". Jag spyr.
Skulle fan bli spottad på om jag gick runt som nån jävla modebloggare på Sweden Rock.
I övrigt överväger jag att införskaffa mig en Fjällräven Kånken för tillställningen, för annars vette fan var jag ska stoppa alla mina grejer som jag inte vill ha stulna ur mitt tält. Vilken färg då? Har ni festivaltips så äre bara att ni droppar dom här nere också, devetni.

Fred-dag. Free-dag.

 Hej cool cats. Det är fredag, så säg hurra. Nu när jag kuggat på provet om svensk litteraturhistoria så kan jag äntligen återvända till bloggen för en liten veckosummering. 
Detta har hänt:
- Vi har studerat en lökrot under mikroskåp på naturkunskapen.
- Pluggatpluggatpluggat
- Sett Bröderna Lejonhjärta och gråt-skrattat åt allt det vi var för naiva för att håna när vi var små.
- Fyndat Second Hand
- Pluggatpluggatpluggat.

KLART.
Men nu är det helg och jag har massa saker på gång. CoolT. Det tycker jag.


Tandläkarmåndag.

 
En dag i melankolins tecken. Fan vad deppiga vi har varit. Försöker göra bort göra bort göra bort, men det kommer mest bara nytt nytt nytt och vi fattar ingenting ting ting. Lillebror spelar piano och brallorna är uppknäppta sådär som de kan vara efter en hård dag. Ska ut och springa men kommer knappt förbi alla de måndagsarga familjemedlemmarna som blockerar min väg. Och så allt regn. Fast jag såg en fågel på väg hem och trots att det var en mås så såg jag det som ett tecken att efter regn kanske solsken faktiskt kommer.

Lebensraum


Jävlar vad jag har tänkt boosta nu alltså hörrni. Kameran är död, men det finns ändå inget som är värt att porträttera, så ni får Melvin istället. Det blir bäst så. Nä, jag ska städa rummet som en demon, för det behövs. Rensar man sitt lebensraum så rensar man också sitt sinne, och det är lite det som är min ambition. Terapistäda. Och sen sätta upp lite finfint på väggarna och ändra om och se om man blir nå lyckligare. Puss kompisar. Pepp pepp pepp.

Fjällfoto och något som inte hör till.


Vänner! Det är lördag. Har haft gänget här på tacolunch och pyjamasparty, typ. Firat livet, glädjen och gemenskapen och lyssnat på de värsta låtarna från 2008 som alla kunde och som på nytt penetrerade våra hörselgångar med tvång. Nu är jag ensam och hungrig, bet mig själv i handen utan anledning så det kändes alldeles blått och ömt. Kameran dog innan jag hunnit ta en enda bild, så jag bjussar på lite gobitar från fjällen istället.

Aprilaprilaprilapril.Har lekt lite med dessa tokfior även denna eftermiddag. Haft en semi-mellow dag, glidit runt och känt mig äcklig om vi ska vara personliga. Borde städa men finner inte lusten, borde springa men finner inte orken, borde plugga men har vett att göra annat. Det där med att våren är här och nu blommar det snart och nu kan man minsann känna brisen fläkta friskt mellan låren, det kan man nästan tro på nu. Solen har presterat på hög nivå och jag har cyklatcyklatcyklat tills jag har träningsvärk i bara en skinka, hur nu det gick till. Mackes kompis ballar ur och livet känns okej. Sälj tjej med grej.


Söndagsångest.

 

Lite ledbruten, finnig och fylld med söndagsångest. Men utöver det är jag väl ganska lagom-okej eller hur man ska uttrycka det. Det är skola imorgon, och fick jag på egna villkor välja att äta en snigel för att slippa gå dit så skulle jag nog göra det. Allt är smutsigt, alla är arga. Jag äter väldigt mycket äpplen med kanel. Klart slut.


Fjällen

 

Detta är väl typ en vecka sent inlägg. Skrev det, men kunde inte publicera för att jag inte hade intärnät.Bröder & systrar, jag är i fjällen. Luften är kall och nätet är dåligt. Det tar mig typ ett dygn att få ihop 1 sketet inlägg, och av nån outgrundlig anledning verkar dem alla hamna under kategorin "loppisfynd". Men i det stora hela är väl det knappast ett problem.
I fjällstugan sover vi alla fem i ett och samma rum på 9 kvadratmeter. Solen skiner inte och stugan är helt förfallen efter ett mycket otippat mårdintrång. Mårdjäveln har huserat här i nån vecka och febrilt försökt ta sig ut, druckit toavatten och ätit snabbmakaroner, flingsalt och mjöl.
Lite spänning i ett annat så monotont liv.