World Premiere: En Agnes I Timmen.


08.18 Agnes anländer till skolan, försenad och vred som en asagud. Inte bara har hon fått cykla två gånger till skolan. Vi har Naturkunskap också.
09.07 Agnes finner sig nu i sitt absolut mest bekväma element. Det är dags för skolfoto och hon är redo. Hon ser fram emot vad som komma skall och hon har övat i timmar för det här tillfället. Det är nu det gäller. Se förväntningarna i hennes ögon..

10.28 Skolfoto avklarat. Agnes är vacker som en dag och nöjd med sin insats. Dessutom vankas nu Graf lektion och det gör Agnes glad.

11.47 En snarare deppig Agnes inväntar Svenskalektion. Inte fullt lika uppfyllande för Agnes kreativa behov, därav den aningen skitledsna minen.
12.20 Agnes ansikte i full koncentration på det brutalt viktiga ämnet. Hon rabblar verser ur Illiaden & Odysseén innantill och predikar sin vetskap om grekiska gudar. "FOKUSERA ER, BÖNDER" vrålar hon så att polisongen fluktar fritt över högerörat och venerna spänner sig runt nacken.
12.54 DAGEN ÄR AVKLARAD. Agnes säger "what the hey" och reflekterar stoltserande över dagen hon börjat på ett så negativt vis, men avslutat så gött. Hon låter Ninas sömniga hjässa vila mot hennes bröst och känner sig allsmäktig. Nu var det helg.

 
Bättre sent än aldrig, eller hur?

Postat av: agge

http://media.tumblr.com/tumblr_m41811Gbfc1r1io7p.gif
!!!
fanfuckingtastic

2012-09-15 @ 15:33:23

Skriv nåt trevligt:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: