59 dagar.


Jag har liksom försökt tänka bort hösten och bara fokusera på julen nu i några månader. Alla julprojekt får hålla mig vid liv tills jag andas rent igen. Alla 24 av dem. 24 projekt på 59 dagar, och då får vi inte glömma slutklämmen i skolan också. Men det ska ju gå, det säger ju sig självt?
Dricker upp mitt morgonte just nu och lyssnar på Jethro Tull, som vanligt dåra. Snart är det dags att rulla mot stan för att möta upp min fina vän Cissi, och det var ju inte igår, så det ska bli jävligt angenämt.
Jag har det dugligt här under jorden, och jag hoppas ni har det bra där uppe.

The Anti-Kosmik Magick

Hej, mitt liv är rätt omkullvält just nu så jag ligger lite lågt här på bloggen medan jag städar upp skiten. Här är en bra låt så länge.

Jävlat vardag.

God morgon allesammans. Bloggar för första gången någonsin från buss'n, och jag inser snabbt att pendlar livet knappast är något för mig. Sov ju hos Nina i Älvsbyn i natt, vi däckade kring halv tio och missade därmed majoriteten av Kobra.. Men heja internet får man väl säga då?
Jääävligt nära på att missa bussen var vi också. Fick kasta oss i väg, Nina packade ner frukosten och jag höll tummarna för att skolsköterskan möjligtvis har lite tandkräm till godo. Prov, plan och gympa idag. Ha det fint hörrni.


Wicked Ways.

Blev helt otippat tipsad om att Kunskapskanalen hade haft Hårdrockskväll i lördags av min alldeles för djupa fotolärarinna. Hur visste hon att jag gillade hårdrock liksom? Kutade hem gjorde jag i allafall och letade upp hela grejen på svtPlay, och helvette vad jag blev nöjd. Inte bara ett grymt program som ni borde kolla in om ni är coola, utan riktigt härlig programledare också. Äntligen en snygg, kunnig, insatt brud som får leda ett hårdrocksprogram UTAN att bära billigt smink och läbbigt tajta, tillskurna W.A.S.P-tishor som får en att tycka synd om de stackars hård-pressade pattarna som hotar mot hakan. Bra där Kunskapskanalen!

Fikus.


Vi sysslar ju med ett fotoprojekt på skolan. "Visa de tre vanligaste ljusriktningar". Tyckte min fikus kunde bli bra som modell, och här har ni alltså sidoljusbilden. Ganska najs va? Imorgon åker jag till Älvsbyn och myser/busar/pluggar med Nina. Tänke bjussa på ett foto i timmen då, men den lär ju inte dyka upp förens på torsdag. Önskar er hur som helst en trevlig kväll och hoppas att ni har det bra.

Nose-ape royale.

Goddagens allihopa. I'm sorry I'm not sorry att jag låtit bloggen legat och skräpa de senaste dagarna. Har känt mig opepp på livet något alldeles fruktansvärt, och har helt enkelt inte mått så bra serru. Vilket lustigt nog går utmärkt ihop med att jag därmed känt mig kreativ som faan och skaparglöden är på boost. Men sen är väl de flesta konstnärer narkomaner och deprimerade. Jag har i alla fall dragit igång värsta julklappsprojektet som ni nog kommer kunna få ta en titt på när jag väl är redo, och kanske inte känner att risken är stor att nån julklappsmottagare hinner tjuvkika. I sinom tid, vänner, i sinom tid. I övrigt har jag ju en jävla massa saker jag borde bloggat för länge sen. Typ rummet, Nasty Gal prylarna och ja.. nån har frågat hur jag redigerar mina bilder i Photoshop, så det kommer väl dyka upp en del grejer så snart jag får ork. Men tills dess; här har ni en kunglig näsapa.

Mattis - Borka.

Så löd dagen mot sitt slut, och jag har faktiskt ryckt upp mä en aning. Det känns skönt, det vill jag lova. Efter två timmar på gymmet så lossnade det liksom, och jag kände mig som en människa igen, och inte ett osaligt spöke. Åkte hem och tappade upp ett varmt bad. Såg äntligen Rocky Horror Picture Show (som alla vägrat att se med mig) och jag älskade den. Lärde jycken bro-fist och insåg att äkta metal-nostalgi är ju denna låt här nedan. Varsegoda och god natt med er.


Felåt.


Jahapp. Var börjar man då. Hej, antar jag.
Nej, jag ska inte gå loss och blöda ut mina inälvor här på bloggen igen, som det så tråkigt nog slutade med i natt.
Idag är jag hemma och försöker rycka upp mig själv. Behöver lite ensamtid. Ta ett bad, åka och träna, peta på en teckning och äta ägg i alla möjliga olika former. Andas liksom. Hoppas det är okej.

5 am - mardrömmar på riktigt.

Nu är det så att jag legat vaken i två timmar utan vidare möjlighet att så lite som slumra till. Drömde en mardröm om nån fågelspindel och Malin i min klass.. sen, äeh.
I skrivande stund står klockan på 04.55, och jag skulle väl kanske påstå att vad jag genomgår är någon form av livskris. Vet liksom inte var jag ska stoppa mig själv. Vem är jag? Vad är jag? Vad gör mig? Hur fan blev jag så jävulskt ovälsignad, och hur fan kan jag vara så otacksam? Jag vet inte alltså.. Jag vet inget. Eller jo, en sak vet jag. Egentligen vill jag bara ha rostat bröd.
Fast det är det enda hjärtat säger. Hjärnan tjatar på om hur underbart livet hade varit om jag var någon annan. Om jag var den personen eller den eller den. Snygg och härlig. Stark och intellektuell. Liksom inte riktigt för smal, men garanterat hellre åt det hållet. Allmänbildad, trevlig och rolig och en sån där som bara kan sina gränser utan och innan och inte tycker det är jobbigt att markera dem. Om man bara var lite modig. Fast det är nog näsan det är fel på, inte modet. Eller kanske dem tjocka benen?
Och nu har hon vikt ut sä och det enda hon gör är att klaga. Då öppnar vi en ny tab och kollar YouTube istället.


Day of Reckoning.

Hej. Livet suger, jag är ledsen som vanligt och Pentagram är det enda jag tycker om på hela jordklotet.

This is the end.

Hejsan katter och hundar.
Jobbigare dag har jag sällan varit med. Fy farao. Vaknade med ett ryck klockan 7, efter vad som kändes som ett ögonblicks sömn. Vi pluggade ju jääeernet igår, jag och Nina, så det resulterade i läggdags 02.14 ungefär.
Så på skolan har jag idag luffat runt i min drugrug, vilket sorgligt nog faktiskt har väldigt mycket symbolik med mitt liv för tillfället. För trött och seg för att klä mig anständigt liksom. Äh, det finns väl värre saker att gråta för.
 
Jag har minsann gymmat idag, trots mitt outhärdiga tillstånd, och dessutom insett att jag numera befinner mig i en mindre ekonomisk kris. Men det hindrar mig inte från att glädjas åt vad ni ser på bilden ovan.

gäst bloggning

Pan - skogens gud.

Hej Yo´s vänner! det är jag djN här! Johanna fixar nu både min och hennes frukost, jag vet inte riktigt vad det blir men hon mixar, steker, anklagar lovisa för stöld av något viktigt och letar ägg. Så nånting smarrigt blir det säkert! Och varför sitter jag här? Antingen är det som flickan säger, att hon är för tankspridd i köket för att kunnap prata&laga samtidigt, eller så tycker hon att det är något fel på hennes pappa i morgonrock. Skulle faktiskt inte gissa på det sista, kan nämligen säga er att det inte finns ett enda fel med hennes far i morgonrock, inte ett enda!
 
Nu försökte en galen men söt kille ta sig in i rummet, ska därför försöka vara beredd om han kommer tillbaka, jag vill ju pussa på hans öron! Vill också lägga in en hälsning till min mamma Ullis-Gullis @älvsbyn bara för att jag vet att hon läser Johannas blogg. Hej mamma! XOXO ninni girl
 
 

Ceasar.


I brist på annat, och eftersom jag alltid är hungrig, kommer här en bild på den gudagåva till Ceasarsallad jag förtärde i Onsdag. Gött mos. God natt.

War Is Over.



Tjeeenare mannen. Överlevde helvetes-måndagen och har sedan skolslutet spenderat dagen med denna granne mästare. Pluggat på som faen i våra ädla One-Piece kostymer och bara mått himla gött. För tillfället är det reklampaus till Det Okända, och jag tror nog att det är rättvist att säga att vi båda varit såhäär nära att bajsa på oss under avsnittet. Fy fan vad äckligt, men jag rekommenderar ändå att ni kollar in det på Tv4Play. Ska plugghjälpa nu och gå och kissa innan sista delen kommer. Men jag hoppas ni haft en bra dag allihopa, pöss.

Bonjour Beatrix.

 
Hello cool cats. Ber om ursäkt för bloggtorkan, men vad fan. Idag har jag lekt Lulu Carter och "fluffat upp" mitt rum to the max! Det ska bara upp en sketen spegel, sen är jag fan 100% klar - och ni kan ju tänka er hur fint det känns. Ack som jag svurit idag. Det fanns många stunder då jag knappt trodde att hag skulle klara det, men se, här står jag som en vinnare.

Så det är vad som har tagit upp min tid idag serru. Sen efter fisksoppa och långdusch (hej nyrakade ben), hamnade jag i en drugrug på SunTan med min fine kompanjon Aggelito, där jag för första gången EVER solade solarium. Fick mig en fräkne extra och kände mig erfaren när vi lämnade salongen för att gå på bio. Looper såg vi. Helvette vilken emotionell roller coaster ride alltså. Absolut inget för alla, definitivt något för mig. Gillar ni Fight Club så tycker jag att ni ska se den.
 
Adieu

Aggro.

Helvete vad jobbigt det är att vara arg. Sådär arg att jorden liksom brakar lös från sin axel eller börjar snurra åt fel håll. Så arg har jag varit hela eftermiddagen. Vrålat och svurit och hävdat min rätt som ingen annan. Locket läggs på och man blir en öken av absolut tomhet. Finns inget att säga men ändå så mycket. Sen crashar man och försvinner ett tag. "Hur mår du? Är du sjuk? Har du feber?" Näeh, jag är inte sjuk. Bara långsint. Långsint och arg. För mig sätter sig ingen på, nä det ska dem veta. "Men du behöver ju inte bli så jävla hetsig jämt.." Näh, men vad fan ska du veva igång mig för då? Sluta klappa mig på huvudet för helvette.


Rektum.

Jaha hej. Jo denna fredag har fanemej varit så jävla ambivalent att man får ont i magen. Jävlat på topp och jävlat på botten. Levde på satans goda besked från igår, mådde nå jäääeevulskt då jag och Nina praktiserade Kvarrebagge-hårdplugg, var tvungen att gå hem i spöregnet klädd som en häxpräst eller liknande, var då så kissnödig att jag var en sekund från att sätta mig i en buske, kom hem och fick reda på att min mästerverksbeställning från Nasty Gal har anlänt för hämtning, vilket man hade kunnat tro skulle göra livet bra mycket ljuvligare, trots helvetespromenaden, men icket. Jävlajävlajävlafaan. Ett.tusen.ett.hundra.jävla.kronor.i.jäveltull. Hur kan man tulla 1100 på ett paket där frakten gick för en sketen hundring..? Rektum. Rektum rektum rektum rektum.


Ett foto i timmen. October 3rd.

06.34. Masar mig ur sängen och funderar en sekund över att bara skita i allt och gå och sova igen. Men icket. Äter så mycket frukost att jag är nära på att kräkas och bråkar lite med mamsen.
07.18. Skådar vackra höstsyner utanför mitt fönster. Stirrar i väggen i några sekunder innan jag börjar röra på mig.
08.02. Säger än en gång farväl till min ljuva säng och rullar mot skolan. Tackar gud att vi har så jävla sköna onsdagar i skolan.
09.11. Petar på en folder i InDesign och känner mig som en tvättäkta grafelev. Allsång, vredesutbrott och goa resultat.
10.37. Estetarna jobbar på. (HEJ ELIN!)
11.02. Johanna has left the building and rollar now mot ajkejya.
13.14. FRAMME. Jag kysser marken och gråter tårar av glädje. Hem <3
14.26. Leker mamma, pappa, barn i de perfekta inredningsinstallationerna, alldeles själv. Min 11-åriga syster sneglar på mig och går vidare mot kontorsavdelningen.
15.29. Magen har börjat kurra och paradiset är inte längre särskilt paradis-esque. Går in i THOR-mode och slänger upp några 40 kilos paket i kundvagnen innan vi rymmer härifrån.
16.15.Lastar bilen P-R
 
-O-P-P-F-U-L-L. On the road again.
16.46. Utsikten är makalös från mitt bilfönster, men mor svär åt solen i ögena. Fotar som en dåre från min sits.
17.23. Ny bakgrundsbild. Hohohoho.
19.28. Heeemmmaaaaaaaaaaa. Från och med nu -> 00.44 monterades det ikeajävlarhelvetesjäveljävelmöbler.
21.30. Pausar i galenskapen och ser säsongsstarten av Kobra. FYFAN vad underbart med Kobra.

Finlampan.


God eftermiddag, kompisar!
Ni får ursäkta gårdagens tråkigheter, jag var på skola, sen var jag på Ikea, sen var jag inget mer. Eller jo, jag skruvade på så händerna blödde strax efter hemkomsten, och ända in i nattetid. Men jag kirrade faktiskt Ett Foto I Timmen åt er som jag har tänkt redigera och lägga upp nån gång ikväll. Men där emellan ska det pluggas och gymmas och fortsättas skruvas. Fan, det känns som att jag har en miljard jävla lådor att montera. Som om det ens var svårt? Men drygt vill jag lova. Okej.. bara åtta, men ni vet känslan.

I'm a fool, I can't believe it.

God afton allehopa!
Här sitter jag - kissnödig och gla - och hoppas att kvällen ska gå som planerad.
Trött som en tonårspojke och med en del att pyssla med innan läggdags, som redan passerat (hade ju siktat på åtta, men vad fan). Imorgon är det IKEA-dags och jag är peppad som faan. Värsta utflykten med quinnorna i familjen, och det blir ju trevligt. Är bara orolig att jag inte ska packa nog med mat. Jag är ju en jävel på att bil-äta. Har förövrigt nyss laddat ned Illustrator, så nu blir det till att knåpa med gamla Graf-uppgifter. Sov gött ungdomar.

Hallihallå.

God eftermiddag, vänner. Sitter på universums längsta lektion och längtar härifrån. Fyfan, har varit en millesekund från att somna hela dan, och så ska man på gymmet sen också. Lite omotiverad just i skrivande stund, men det får gå an. Ett benpass så jag lär väl vara handikappad på onsdagens IKEA-visit, (YIPPIEEE).
Önskar mig ork och lite jävlaranamma till kvällskvisten så jag inte bara slutar upp i en oduschad, nyäten hög på golvet när jag väl kommer hem.
Jag har ju faktiskt en del annat som ska tas tag i innan läggdags 20.00. För det blir dä. Kalla mig multitaskarn. Adjöss.


Ghandi Ghandi.


Dagssummering:
Äckeljobbig-skolmåndag
Mysig-Ninni+Yoyo-pluggkväll
= vad som hänt idag. Fett spännande, I know. Men vad fan. Känns gött att ha pluggat i alla fall. Tisdag imorgon och ännu en jävlig dag fast utan mys-plugg, och det är ju synd. Måste sova nu för Nina har redan gått och lagt sig. Pöss och godnatt.


Måeandgasag.

Måndag måndag vill inte gå till skolan.

Hej hej alla barn. Nu är det brottom som fan, men tänkte ändå klämma in ett blogginlägg innan jag liftar till skolan. Nu väntar ännu en hektisk vecka, men jag har fan förtroende för mig själv alltså. I will make this work liksom. Vem sa att man inte kunde gå media och vara upptagen? För nu är det fan mycket alltså. Foto redovisning på tisdag, lägga fram en färdig dummy för typografi på onsdag, göra klart mitt arbete i Illustrator onsdag, komma jeevligt långt på mitt andra arbete i Illustrator på fredag, plugga hårt för Naturkunskapsprov nästa tisdag och så en jävla skrivandeuppgift som jag knappt bitit i men som ska vara inlämnad idag.. Ojdå.