Stone cold crazy.

Riktig jävel-löpning idag. Skoningslös motvind ihop med piskande spöregn. 8km senare låg jag och jycken redo för dödsstöten. Så.trött. Jag lägger mig nog under täcket ett tag med en god bok. Man blir ju fullkomligt dränerad på energi då vädret är som sådant.

Doom across the sky.

Good morning sunshines, the earth says hello eller nåt. Vaknade två timmar sedan ungefär. Yogade, mediterade och städade rummet, så nu sitter jag här och petar i mig frukostmelon och te. Lägligt med det vidrigaste vädret på länge såhär under Summergames helgen. Spöregn, blåst och bara doom skrivet across the sky. Jag sitter i min drug rug och fryser fan arslet av mig, fast jag är inomhus. Hård som jag trots allt är ska jag snart börja gardera mig för lite löpning i skogsspåret. Min fot har läkt och jag känner mig redo, och då får man inte låta lite sketet väder komma emellan. Inte sant? Kanske tar med mig jycken också så någon får lida med mig.

Heavenly Body.

Jag har sagt det förut och säger det igen - jag tycker det är så jävla fint att fota himlen. Jag älskar det. Känns kosmiskt i min egen sfär på någe vis. Det spelar liksom ingen roll vilket väder det är, himlen är tamejtusan alltid fin. Men finast är den nog såhär, alldeles molning och fylld med ojämnheter. Mother Nature sure is an artist.

Ansiktskräks.

Sådär ja! Här har ni då mirakelgeggan. För några dagar sedan så hade jag ju det ljuva nöjet att få skämma bort mitt lilla skal med en gnutta lyxbehandling á la studentbudget. Vevade ihop ett recept jag hittat på nån blogg för länge sedan och kletade ut det i fejset. Blev ju übermjukt på kinderna, så jag tycker ni ska testa.

Recept på skitfint ansiktskräks:
- 1 msk turkisk/grekisk yoghurt.
- 1/2 Mosad banan.
- Blötlagda havregryn (höfta lite med mängden. Du låter dem bara ligga i vatten ett litet tag).
- Några citrondroppar.
- Två matskedar honung (flytande så klart).
- Några droppar vinäger.

Gypsy woman.

1. One Vintage Joanna Tunic - Net-a-Porter, 2. Suede Platforms - Ebay, 3. Human Evil-Eye Ring - billyblue22/Etsy, 4. Floppy Hat - Fun Accessories, 5. Sunglasses - Unknown, 6. Marshall Headphones - Marshall, 7. Brown Leather Bag - Nordstrom, 8. Goddess Leaves Bangle - Forever21.

Mona Lisas & Mad Hatters.


Fuldålig på att blogga idag, helt utan anledning. Fast nja.. kanske inte helt utan anledning. Tyckte Sushi-bilden var så fin mot nya designen att jag inte riktigt ville sabba det. Haha... ~estetarn talar. Har haft en riktigt äggfiskass vecka gällande både mat, träning och allt därtill vad som hör min sunda livsstil. Jag är hormonell och skitförbannad på allt och alla. Främst vädret som varje dag är en ändlös besvikelse. Jag ska nog ta och putsa fönstret och starta mitt nya nya liv. Pöss.

En gnutta feberfrossa.

Mötte som sagt upp Agnes och Sanna för sushi-middag får några timmar sedan. Trevligt utav bara tusan tycker jag. Skitsnack och läbbig bläckfisk, för att inte tala om goa brudar. Nu är jag så trött att jag knappt kan stå på bena. Solbränd med en gnutta feberfrossa av den anledningen, men det släpper nog efter en god natts sömn. Tidig uppstigning imorgon också, jag ska ju jobba. På tal om ingenting så såg jag just Min Sanning - Alexander Bard. Jag är frälst. Redan vid tredje minuten så sprudlade de positiva fascinationsadjektiven runt min uppfattning om denna intressanta människa. Finns att se på SVTplay och jag rekommenderar den varmt. Tankar nu trögt ner ännu en säsong av Celebrity Rehab som jag tänkt se i min säng tills jag somnar och spiller ut allt mitt te. God natt allihopa.

Död.

Jag.Dör. Så jääävulskt trött, och det är inte ens jag som har spelat fotboll. Filmat fotboll, det har jag däremot gjort i överflöd. Kändes sådär att stå med min lilla Handycam medan det sattes upp 4 satans proffskameror inför dammatchen precis ovanför mig. Finns inte så mycket att säga mer än att jag sitter i pyjamas Sveriges roligaste frisyr fast jag ska vara nere på stan om 27 minuter.

PSG Pre Camp

I brist på annat är här en bild från i våras på min bror Bulleflunon som igår konfrimerades. Grattis Blutonen.

God morgon kompisar. Jag sitter och käkar frukost. Klockan är alldeles för tidigt och jag är på väg mot LF Arena för lite jobb. PSG Pre Camp är ett sånt där kult fotbollsläger för smöpöjkar och flikker att delta i strax före Piteå Summergames drar igång. Jag ska då filma spektaklet och pilla ihop en liten videosekvens som typ en reklamfilm om hur fantastiskt roligt ungarna hade det. Igår kväll tittade jag dock dessvärre på både två och tre Celebrity Rehab avsnitt för mycket. Fast jag inte brukar ta sovmorgon längre än till 9.00 så är inte min hjärna glad att vara uppe den här vansinnestiden. Bäst att börja rulla nu. Ha en bra dag!

Hon ha blåst opp sä!



-Hon ha blåst opp sä! sa farfar som i eftermiddags anlände längs med Ströms Vattudal, pigg som vanligt. Och jovars, det kanske man har. Brorsan ska ju konfirmeras, så BH kan man väl åtminstone kosta på att dra på sig. Nä, nu larvar jag mig. Jag har ju faktiskt äntligen på mig min fantastiska klänning från Spell & The Gypsy Collective. Notera den ansträngda och hipster-suddiga outfitbilden ovan. Lite senare blir det marängtårta och andra trevligheter. Men vad säger man? Grattis brorsan till konfirmationen!

Grapefruit.

 
Jag har ju funderat på att ta tag i mitt liv lite granna, och tänkte kanske börja med att skaffa mig en ordentlig hudvårdsserie att använda regelbundet. Blev idag ägare till dessa två väl reklamförda produkterna och hoppas väl på att dom fungerar lika fint som jag förväntar mig. Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit oil-free moisturiser & daily scrub. Fint i badrumsskåpet!

Moonshiners.

Jaa, ljuva Emelie Eng. Inte bara är hon för snygg för sitt eget bästa, hon ska alltid gå och göra verklighet utav mina drömmar. Ovan ser ni en av hennes senaste tatueringar - en fantastisk Crescent Moon på höger långfinger. Precis en sån måntatuering som jag velat ha sedan förra September. Vad ska man säga? Jävla fan. Kolla ringarna också.. Införskaffade på Sweden Rock Festival. Jag vill också köpa ringar på Sweden Rock Festival. Jävla fan.

Liar.


God morgon kompisar. Hela Piteå stormar sönder, så utomhusklimatet just idag är inte det mest inbjudande. Inte mig emot dock. Då har jag en ursäkt att sitta inne och peta ännu mer på designen. Det kommer bli fint det här, jag lovar. Under tiden hypnotiserar jag mig själv med detta mästerverk av Henry Rollins. När han blir president, då vet vi att världen är på väg åt rätt håll.
 

Skednajt.

God afton. Jag sitter ensam vid min sängkant som så många kvällar förut. Haedil, Agnes & Rebecca åkte för ungefär en timma sedan. Vi har skedat i min säng, tittat på fantastiska Factory Girl och druckit te. Som vanligt alltså. Jag lyssnar lite med ena örat på Strömstedt & Bergs podcast. Den kan jag rekommendera. Men allt som har med Carina Berg att göra bör väl rekommenderas.
 

Selflove.

Eftersom jag älskar mig själv så himla mycket, tyckte jag att det var dags för lite gammal hederlig spa-behandling. Varför ska vi brudar alltid envisas med att kladda mat i fejjan så fort det rör sig om ansiktsfix? Jag testade i alla fall på en hemmagjord ansiktsmask som faktiskt gav himla fina resultat. Kanske lägger upp receptet lite senare om det är någon som är nyfiken. För tillfället kikar jag med ena ögat på Celebrity Rehab på Kanal5Play. Ska fortsätta med designen också så är bloggen snart fin ska ni se.


Beställt.

Näeh hörrni. Trots att jag lever ett rätt så inrutat liv så händer det ibland att jag går och blir impulsiv. Denna gång lade jag i stort sett alla mina besparingar på vad ni ser ovan samt en fjärrutlösare. För nog var det väl dags att jag uppdaterade kameran va? Och varför köpa ett när man kan köpa två?
Canon EF 50mm f/1.8 ii - Ett oerhört hyllat budgetobjektiv som var nästan gratis. Stor bländare, 50mm brännvidd. Jag har sett många fina bildexempel tagna med detta.
Tamron 18-200mm, F3-5.6. Di ii - F4 står det på bilden, men F3 ska det vara. Ännu ett ekonomiskt snällt objektiv från Tamron. Även detta har fått bra kritik, trots priset.
NÖJD CHEY. Kan dom inte komma nu då?

Morgonblogg.

God morgon kära vänner! Jag sitter i min säng och käkar frukost & känner mig glad. Det blir nog gym inom nån timma, ska bara fixa lite smågrejer först. Sen i eftermiddag hade jag tänkt skämma bort mig själv lite granna. Fotbad och sånt där annat larv, men det är jag fan så värd. Jeremy Kyle Show är my guilty pleasure för tillfället, nu är det slut på reklam.

Grace Slick, Jefferson Airplane & Janis Joplin, Big Brother & The Holding Company. San Francisco, 1967.
 
Ett och ett halvt dygn har gått sedan jag kom fram till den briljanta iden att det var dags för ett designbyte. Saken är den att jag kan ingenting om html-kodning och sånt därnt. Ibland förstår jag mig inte på de medföljda instruktionerna till diverse inhandlade IKEA-möbler. I otaliga timmar har jag slitit med ett projekt som fortfarande har en bra bit kvar innan det får förklaras som klart, men nu orkar jag faktiskt inte mer. Som ni förstår är både headern och profilbilden temporära - det kommer alltså komma nya fina så fort jag påtat ihop dem. Dessutom finns det ytterligare lite finlir på Kategori-sidorna etc. samt positionering, men det får helt enkelt ta den tid det tar. Jag tycker jag är ohyggligt tapper som jobbar så här hårt. Men nu tänker jag lägga mitt trötta huvud mot en Tempurkudde och försöka förhindra min ryggrad från att bli permanent ostkroksformad på Shaktin. Imorgon ska jag tvätta håret, göra hemmagjorda ansiktsmasker, träffa mina finaste flickor och kommunicera med vädret.
God natt på er alla. ☾

Bulon in the sky with diamonds.

 
God eftermiddag mina kära vänner och obekanta. Idag är Piteå varmt som själva helvetet, och det stör mig inte det minsta. Jag och bror min har legat och pressat på altan i ett flertal timmar framtills nu då jag slutligen gav upp hoppet om att bli en nyans mörkare. Nog har man lyckats hyfsat i alla fall, det tar sig så småningom. I övrigt har jag faktiskt legat och skissat lite på planer om förändring här på bloggen. Det är ju lätt hänt att något som egentligen är ytterst temporärt blir permanent för min del, men nu ska det fanemej till med spackel och färg. Det kommer att ta ett tag, men snart är bloggen fin som snus ska ni se.

Finväder.

Swag.

Fast jag fick en insekt i ögat när jag cyklade och senare fick spendera 30 minuter åt att leta nycklarna så blev gårdagen riktigt bra. Inget midsommarregn blev det dock, men vi är väl kanske inte direkt bortskämda med finväder så att man befinner sig i position att klaga på det, så jag ska hålla tyst. Vanlig dag idag, fast ryggen har pajjat lite granna. Jag läser och ligger på Shaktin så blir det nog bra.

Jag är fan så festlig.


Eftersom jag är en enormt festlig ungdom spenderar jag midsommaraftonskvällen nyduschad i sängen med en kopp te i ena handen fjärrkontrollen i andra. Vovven ligger utmattad intill mig och myser. Det känns underbart. Skogslöpningen var en dröm också. Inte en mänsklig själ i spåret, förutom mig själv, solnedgången var bland det vackraste mellan träden. Det kändes som att man väntade på att enhörningarna skulle rusa ut och entra allt det vackra också. Sköna endorfiner och träningsvärk, kriminalserier på TV. Det är perfekt. Och tro nu för fan inte att jag är så himla forever alone att jag inte har något val annat än att umgås med mina föräldrar. Närå. Fullt så utsatt är jag inte. Men det handlar om prioriteringar liksom. Jag finner mig själv ypperligt härlig att umgås med, men nu är det väl bäst att jag slutar med självkomplimangerna innan jag trillar omkull. Puss på er alla. Stay safe tonight.

Midsommarlöp.


Sådär vid middagstid drar jag mig ut på en Midsommarlöp på Grisberget. Lillebror är hemma och det gör mig lycklig. Lillehund fiser i min säng, och det är mindre populärt. Glad Midsommar allihopa! Vad nu det betyder.

The following post contains explicit language. (Börja med fan, sluta med fan).



Fan alltså. Jag är hungrig, febrig och arg. Jävligt arg. Jävla alla. Jag orkar inte med bilderna på rummet ikväll. Jag orkade inte ens gå på gymmet, så jobbigt känns livet just nu. Det är en ganska ovanlig företeelse om det hjälper till att få perspektiv. En bild på mitt fönster är väl snarlikt i alla fall. Oh well, jag cyklade i alla fall 12km så det är väl inte hundpiss. Och inte gillar jag midsommar. Jag gillar inte ens sill. Jag ska tröstäta hemmagjord, smal-sorbet och se på TV tills jag somnar med skeden i mun och tårar på magen. Jävla fan.

Vilka bloggar följer du, Johanna?

Okej, blogglistan. Äntligen.
 
Bloggar jag följer:


Lonesome Mama Blues - This woman is mighty fine. Jag har följt Tuvas blogg i nästan 2 år nu och fortsätter att bli vansinnigt inspirerad av allt hon bloggar. Fetingbra musiksmak. Fetingbra klädsmak. Fetingbra kultursmak. Fetingbra brud. Fetingbra blogg helt enkelt. Jag gillar henne skarpt.
 

Amanda Berg -  Amanda, flickan med ögonen som hon ofta blivit kallad. Amandas blogg har jag följt av och på sedan jag var typ 13. Hon är vacker något djävulskt, skriver träffsäkert och poetiskt. Dessutom bjuder hon på en hel del egna, fina och inspirerande bilder. Lite grunge, lite naket och skört och en jävla massa fräknar.
 

Boobshakalack, Madax - Sorgligt nog står den här underbara bloggen lite still för tillfället. En flytt pågår och sånt därnt annat med livet som kommer emellan ibland. Men alla andra dagar på året är Madelens blogg helt fantastisk att följa. Rolig utav bara sjutton, charmig och jag får sån himla lust att skriva när jag läser hennes verk. Hon är himla grym på att fota också, det får man inte missa.
 
 
The Juicy Details - Här har vi kanske en otippad en. Rent stilmässigt är väl jag och Mathilda typ som natt och dag, men när träningsmotivationen sviktar eller jag känner mig fantasilös på matfronten så är hon en klippa att följa.

 
BillyTilly - Allra ljuvaste Emelie Eng. Behövs det så mycket till förklaring? Stensnygg brud med helt sjuuk stil. Många gånger är hon väl kanske till och med typ som jag önskar att jag vågade vara. Vår musiksmak är nära besläktadem, liksom smak på kläder. Crafty är hon också, så himla inspirerande. Dessutom besitter hon två utav mina drömtatueringar. All around asball lady helt enkelt.
 

Linnéa Gröndalen - Den här tösen snubblade jag över då hon för några månader sedan kommenterade på min blogg. Det visar sig att vi har samma intensiva passion för Spell & The Gypsy Collective, och det är väl anledning nog? I övrigt är hon en skön brud med en sjujävla bra smak och ett vajjert bohemiskt hår som är att döda för.


Lipsticksecrets - Ännu en troligtvis oerhört otippad blogg. Kajsa, liksom Mathilda, boostar mig något alldeles oerhört när det kommer till mat + träningsmotivation. Dessutom är den bruden alltför skön alltså. Klockren med en stor chunk av självdistans, vilket jag älskar. Lätt beroendeframkallande blogg om ni frågar mig.


Mina kära vänner & klasskompisars bloggar:
Linnea Lundberg
Nina Norberg
Hanna 'Foppa' Forsberg
Evelina Makkonen
Linnea Norberg
Emmy Hjelte
Hanna Lindblom
Petra Tegnevall

Mera loppisfynd.

 
...Och så loppisfynden sedan ytterligare några veckor tillbaka. Bild 2 är snodd från google, men det är samma platta, samma upplaga, samma omslag.
Bild 1: Groovy T-Shirt med tryck av bluegrass-mästaren Dan Hicks & His Hot Licks. Tänkte eventuellt klippa till denna nån gång i tiden. 5kr.
Bild 2: Det fantastiska orginal soundtracket till musikalen Jesus Christ Superstar på vinyl av historiska Tim Rice & Andrew Lloyd Webber. Självaste Ian Gillan, my love, sjunger ingen mindre roll än Jesus Kristus himself. 10kr. (Det tål att tilläggas att jag hittade samma platta på Tradera vars auktion slutade på 130 spänn. Fynd anybody?)

Loppisfynd från i lördags.

 
SÄMST bilder, inte ens skärpa. Men det sysn i alla fall lite grann. Här är efter mycket väntan till sist loppisfynden från förra helgen.
Bild 1: Fantastiskt fin typ..gobeläng. Funkar som underlag på strand och i park i sommar. 20kr.
Bild 2: Silverörhängen, drömfångare. 25kr.
Bild 3: 2 DVD filmer. Några av mina favoriter kombinerat: The Doors/Jim Morrison, dokumentärer, Andy Warhol's The Factory & Sienna Miller. 5kr för båda.
Bild 4: En thailändsk sarong, liksom gobelängen kommer denna få hänga med till strand och park. 20kr.
Bild 5: Mina vinylfynd. The Runaways - Waitin' For The Night 1977, 5kr. Samlingsplatta - Rock of America, 5kr. Cinderella - Long Cold Winter 1988, 30kr. The Runaways - Queens of Noise 1977, 5kr.

Pesto/mozzarella.


Jag suger. Jag vet. Hittills har jag lovat bilder från mina två senaste loppisrundor, en lista på bloggar jag följer samt bilder på nya rummet. Men jag är ju en jävel på att glömma av, skjuta upp och bara allmänt slöa. Nån gång i tiden hade jag ju även en dröm om att fixa till bloggen och kanske ordna en redig header också. Men det tål att skjutas på lite till. Jag ska nu bädda min säng, dammsuga köket, peta i mig lite mat och därefter punga ut med blogg-listan, samt bilderna jag lovat. Det är väl det minsta jag kan göra. Tills dess; här är en bild på min gudomliga pesto/mozzarella-macka.

Thunder.

God eftermiddag pojkar och flickor. Jag befinner mig i fikarummet på jobbet. Blev klar för inte så länge sedan och laddar nu upp inför cykelturen hem med ett glas vatten och bra musik. Väl hemma hade jag tänkt ta tag i lite städning för päronens skull och eventuellt träffa Rebäkkan som hamnat i lite utav en krissituation. Vad gör väl inte en god vän? Blogg.se Appen suger, så därav bildlösheten. Kanske fixar det när jag kommer hem. Ha det gött!

Tiga & Flina.


Fin bild jag snubblade över nån gång förra veckan på internätet.

Det blir nog en tidig kväll trots allt. Bra. Det kan mina ömma muskler behöva innan vi drar igång Training Like a Beast igen. Morgondagens rutin ser ut att bli cykling fram och tillbaka till Öjebyn, ca 12 kilometer och sen gym framåt kvällen. Legs-day, så det är bara att ladda upp. Det blir en hel del träning här i bloggen just nu, men jag tänker inte skämmas. Blöggen är en reflektion av min vardag. Träning, samt hälsa tillhör min vardag i allra högsta grad, speciellt just nu, så det är bara att tiga och flina hörreni. Jag hoppas ni alla har en bra kväll och i övrigt så säger jag väl god natt från mig.

Here comes the sun, dundundundun.

Helt oplanerat blev det en sån där underbar löv-jursälf-dag. Kom upp ur ett avkopplande bubbelbad för inte så länge sedan och sitter numera och tuggar i mig den granna salladen ni ser ovan som jag slängt ihop alldeles själv. Gudomlig också, det ska ni veta. Hade tänkt dra på en chickflick och avnjuta den i min säng med en kopp te och så klart jycken vid min sida. Bra dag tycker jag. Nu väntar vi bara på solen.

Vilodag.



Everything hurts, men det känns bra. Jag drar med andra ord en vilodag idag. Yogar, ser romantiska komedier, äter frukt, mediterar och lyssnar på The Beatles. Har just startat en tvättmaskin och käkat upp min lunch. Ska bara vänta på att prinsessan vaknar ur sin skönhetssömn, sen drar vi ut på en kort löptur. Nu snarkar han och jag ska väl byta om. Ha en bra dag allihopa!

Sushi & Te & Good Friends.





Ännu en riktigt jävla bra dag. Drog ut och löpte 5 km följt utav 3 km promenad. Käkade svingod nudelsallad med kyckling och räkor till lunch. Yogade mig go, och sen kom en genomblöt råtta som blivit utelåst förbid, aka Rebecca min älskling. Nån timma senare blev det Sushi med mina fina tjejer. Helt jävla underbart och som jag har längtat efter sushi. Vi lämnade stället belåtna och jag drog mig mot gymmet för vad som resulterade i dryga 2 timmar arm-plågeri. I am so sore I can't even.. Jag känner mig väl typ go & gla kexchoklad för tillfället. Ska somna in framför lite förstaklassig ståuppkomik med en kopp te. God natt lövs.

Jag är så snäll och bra och underbar.



Världens bästa mamma tyckte jag var värd en liten gåva för att jag är så snäll och bra och underbar. Höhö. Och med tanke på gårdagens insats kan jag väl inte heller förneka den motiveringen. Ovan ser ni den lilla fina tränings-iPoden som just kom på posten. Välbehövt och välförtjänt kanske? Jag tappade i alla fall byxorna sist jag sprang med min iPod Classic i fickan, så den här lilla nätta är helt perfekt. Tack Tack Taaack älskade mamma! Nu ska jag, syrran och vovven ut på premiärlöpningen med lillen.

Gräjt fiiling.

Goder afton kära vänner och ovänner. Jag ligger nyduschad och mör i sängen och tittar på Måndagsfilmen Kärlek på Menyn på Kanal 9. Efter gårdagens viljelösa flopp kände jag att jag var tvungen att kompensera. Det blev klinisk städning av hela det stora tvåvåningshuset. Skurning, badrum, tvätt och farstubron inkluderat. Lite drygt 8 timmar tog det, och då kutade man runt som en dåre. Jag skippade därmed dagens cardio, men dödade mage/rygg på gymmet efter middagen. Känns fantastiskt om jag ska vara ärlig, men nog har kroppen tagit stryk. Tidig kväll. God natt alla.

 


Dömdömdömd.

Hej idag har jag inte klätt på mig och spelat Sims hela dagen hejdå.

 


American nights.






Bra jävla dag alltså. Det kan ingen förneka. Men nu är jag så död så jag vet inte vad. Jag kokar mig en kopp grönt och lägger mig på spikmattan tills jag somnar. Tack och adjö.

I Surrender.



Rainbow's I Surrender spelade i lurarna då jag rullade från gymmet för ungefär 10 minuter sen. Och det gör jag verkligen. I surrender. Jag är helt helt slut. Morgonens löpning tog sannerligen knäcken på mig. Stod och hulkade vid mållinjen och var väl bara en knuff ifrån kräk-tragedi. Läbbigt. Därefter rusade jag och mitt födelsedagsbarn runt på loppisen och jag kom därifrån med en hel del fynd faktiskt. Bilder kommer, jag svär. Vi mötte upp Haedil, Sara och Emma, slog oss ner på filtar och spenderade några trevliga timmar i solen med vattenmelon och jordgubbar. Fick en jävla huvudvärk, men pallrade mig ändå till gymmet och tog nästan livet av mig på alla benövningar. Tog mig igenom skiten och cyklade hem som en indisk packåsna. Nu sitter jag här. Skulle vara hos Rebecca för 3 minuter sen, men jag orkar inte röra mig. Har fortfarande ont i skallen, men det bjuds ju på tårta och gott sällskap, så vad fan. Jag älskar dem.

Sacred Spirits.


Här sitter ju skönheten som en sann filosof med äppelskrutt i hand. Grattis på födelsedagen älskling. ♥

Dagens planer då. Jo, jag tänkte häva mig iväg på en 5km löptur med vovven såhär nån timma efter frukost. Därefter är det bara att packa ihop sig, städa upp, duscha och byta om innan jag halkar in på loppisen med mitt födelsedagsbarn Rebecca, lite senare än kanske smart. Där kan vi valsa omkring ett tag innan vi möter upp andra finfina brudar på lunch-picknik. Hade tänkt klämma in ett benpass på gymmet där på eftermiddagen också, men vi får se vad som hinns med. Det blir nämligen tårta & grillning med födelsedagsbarnet lite senare & sedan får kvällen spenderas med mig själv och min kropp. Haha, fyfan vad det lät kinky. Nä, men jag måste laga mig själv alltså. Det känns som om jag rostar sönder. Ha en bra dag alla!

Skamlös bikt.


I have no shame.

Näeh, som ni märker blir bloggen tyvärr lite bortprioriterad för tillfället. Jag tränar som ett djur nu, och där emellan försöker jag vara en god dotter, syster och vän. Sen satsar jag ganska mycket på att rehabilitera den här stackars kroppen jag blivit given, men som sällan går flera dagar i sträck utan krämpor. Förebyggande och återhämtande brukar dem säga. Så det är väl därför mycket av min tid går åt till att äta grönsaker, ligga på alla möjliga sorters spik-klädda kuddar och mattor, bada iskallt och kokhett, tigga massage av nära och kära, yoga och bara sova egentligen. Det är lite tricky att balansera allt om jag ska vara ärlig. Men jag kan klara det. Och snart kanske jag kan klara det utan att bloggen får lida också. Only time will tell.
CP-långt inlägg, men jag kände att jag var tvungen att bikta mig.
Vill ni se hur rummet blev får ni helt enkelt be om det så kirrar jag bilder. Men jag känner mig inte übertaggad på att lägga massa tid på plåtning om ändå ingen är intresserad.

The Simssssssss.


Två av de 4 vackra töser jag hade lyckan att umgås med igår kväll.

God morgon vänner. Jag sitter på fotändan av min säng. Jag är trött, öm och glad. Tränade som ett djur igår och blev därefter bjuden på födelsedagskalas hos Sjöbergs. Sara och jag rullade senare mot Djupviken och mötte upp Rebecca, Agnes och Haedil. En  satmysig afton framför elden blev det innan jag till sist gick och lade mig omkring tolvslaget, vilket var jävulskt skönt. Jag behövde verkligen sova. Det insåg jag ju när jag dagen till ära försov mig med 3 timmar. 10 timmars sömn alltså. Skönt. Just nu uppskattar jag att vädret är lite sämre än förväntat eftersom världens The Sims -sug satte in, så nu vet jag vad jag kommer syssla med ett tag framöver.

Next up.

Ladies & Gentlemen, we have finally reached a result. Next up: Nap.

 


Operation: Never Say Dye.





Ja jävlar. Operation: Never Say Dye sattes i verket ca 11.23 och jag blev klar för ungefär 30 minuter sedan. En hel jävla dag i princip. Resultatet: Färgningsolycka i tvättstugan, två isklumpar till fossingar, en ilsken valp och ett gäng faktiskt rätt schyssta förnyade kläder. Ni kan få se lite närmare när jag är helt klar med dubbeltvättning/torkning och sånt skit. Jag har dessvärre inga före-bilder, men det kanske kan vara kul i alla fall? Jag är då relativt nöjd så här långt och kommer troligtvis göra om det vid tillfälle. Men helst under lite annorlunda omständigheter. Helvette vad kallt det har varit idag. Ska fortsätta med rummet nu också så kanske jag förhoppningsvis är klar till ikväll.

Black Sabbath - Never Say Die

Typ torka fast det är så blött.





Inspirationsbilder från fantastiska Jessica Barensfeld & Katie Ciepluch's respektive hem.

Näeh fyy vad pinsamt att det ska vara så jobbigt att blogga när man är ledig och allt. Jag tror jag har sagt det förut, men det är liksom svårt att hitta tid att blogga när det händer grejer man kan blogga om, och när man har all tid i världen att blogga så har man ingenting att blogga om. Sånt är fallet alldeles just nu. Saken är den att jag hela dagen slitit mig i håret och försökt få någon jävla ordning på ungdomsrummet. Flyttat möbler, varit uppe på vinden och hela köret. Och så regnar det hela tiden... Ska käka lax nu, så lite bättre kan väl dagen bli. Sen har jag några små projekt inplanerade för kvällen också..

To try and find a little bliss..



Vilken jävel-dag. Inte bra nån stans. Eller jo.. det var trevligt att träffa Matilda och Agge på Backa och se de glada studenterna springa ut. Men i övrigt har allt annat bara varit riktigt jävligt. Pallar egentligen inte gå in mer på det. Jag är vaken på tok för sent för mitt eget bästa och det värsta jag kan göra nu är att vända på dygnet. Jag slänger upp en av mina favoritbilder på min fina Rebecca som jag tog cirkus Mars/April, sen säger jag godnatt med en goding från Steppenwolf.

It's Never Too Late - Steppenwolf

Ungdomar...


















Ja jävlar. Jag lovade ju allt att ni skulle få se bilder, och nog fan ska ni få det. En hel drös också. Jag låter dem tala för sig själva, men med det lilla tillägget att vi hade det verkligen så jävla roligt. Jag kommer dö om jag inte får se mina gullungar innan Augusti. Ni är grymmast klassen. ♥

Årets jävla guldstjärna.




Gårdagen.. ja vad säger man? Vilken oerhört händelserik dag. Jag fick sommarlov och jag kan inte sluta säga det. Om man tar allt i ertapper;
  • Sprang en löprunda innan skolavslutningen.
  • Jag fick Strömbackaskolans Guldstjärna för året och jag vettefan varför. Men kul var det, riktigt riktigt roligt, för att inte tala om förvirrande. Stod på scenen och flinade som det fulaste fånet på jordklotet.
  • Jag och min fina klass käkade glass i alkisparken, Södra hamn.
  • Det har regnat och regnat (men idag faktiskt inte så mycket).
  • Jag gymmade mina armar blåa och blev nästan sen till punkt nedan.
  • Klassfest. Men mer om det i ett annat inlägg. Oj oj oj...

Summertime.



Idag har jag sommarlov. Jag skulle kunna dö av lycka. Vilken jävla dag det har varit alltså, jag lovar att berätta allt. Egentligen är jag hur sen som helst och borde stressa som en tok för att göra mig i ordning för klassfest om 48 minuter. Men jag kan inte röra mig riktigt än. Guuu.

Vi chillar på i lilla villan.



Det kommer fanemej aldrig sluta att regna. Jag vill minnas att Piteborna satt dum-chockade samma tid för ett år sedan också. Men då var det inte för att vi för första gången någonsin behövde fundera på översvämning, utan för att termometern pekade på 33° Celcius. Vi chillar på i lilla villan. Jag gymmade på bra, och nu sitter jag nyduschad i för stora kläder som inte är mina.

Ja, det håller på att bli en matblogg.



Lagomt i tid med att jag drog ut och sprang, öppnade sig himlen och regnet öste ned. Men jag gillar faktiskt verkligen att springa i regnet, så jag klagade inte ett dugg. Har just käkat denna fantastiska post-workout lunch, som även funkar som pre-workout lunch inför kommande gymning. Väntar på morsan och skrivet uppsats. Bra dag!

Grattis Sverige, eller vad säger man?

God morgon! Det känns som en jävligt fin dag idag. En liten försmak på den ljuvliga ledigheten. Men imorgon så smäller det allt! Åh fy vad bra. Jag har laddat upp men jättefrukost (note creeperPan), glott på Jeremy Kyle Show & Kustbevakarna här i soffan, och ska snart dra mig ut för en löptur i det blöta skogarna. Lite senare idag blir det mage/rygg-dag på gymmet och kanske lite övriga nyttigheter. Grattis Sverige, eller vad säger man?

 


Ninnilicious @ the bal.

Vackra Micaela lät mig låna en bild på Ninnilicious och Eg från balen, så det tackar vi hjärtligt för!


Vad sa han sa du att han sa sa du?



Jag har ju en nästintill osund kärlek till svartvita bilder trots allt.

Näeh hörrni. Skolan suger. Balen var fin. Såg Nina i ungefär 4 och en halv sekund, sen var det slut på det roliga. Jag och AggeDagge satt och svor över ADHD-barn som inte kunde hålla sig från röda mattan; jag hänvisar till bild ovan.
Som tidigare yttrat blve denna dag en välförtjänt vilodag. Jag har städat hela nedervåningen, diskat, tvättat och så klart torkat/plockat valp-avföring från vardagsrumsgolvet i princip hela dagen. Jag kryper snart ner under täcket på spikmattan med en kopp Yogi-te och tittar lite på nedtankade dokumentärer, om bara intranätet kunde tänka sig att samarbeta.

Känner mig fancy som fan.

Inte riktigt va. Sen har jag ju de skämmigaste handlederna ever, så jag måste nästan skratta lite. Oh Pan.


Wah-Wah.


Såhär ser det då fan inte ut i Pite i alla fall.

Klockan är snart elva, pappa kommer och hämtar mig och kör mig till skolan inom 30 minuter, och jag sitter såklart i pyjamas och är hungrig. Så saker och ting är som vanligt alltså. Tog mig en välförtjänt vilodag, annars hade det väl varit kul att springa lite i regnet igen, men kroppen känns fanemej förlamad och det får man respektera. 10 minuters lektion idag, så det känns ju jävligt värt om man säger så. Men sen är det ju bal ikväll också, så jag hade minsann tänkt pallra mig dit och se Nina skina, höhöhö. Det blir nog finttt. Mat nu, sen är det väl kanske dags att sno på lite granna.

One simply cannot walk after leg day.


Extreme awkward closeup.

Gahhhhh. Mina ben. I can't walk. Men then again, det är ju inte riktigt meningen att man ska kunna efter ben+rump-pass på gymmet. Aktiv jävla dag må jag säga. Min spöregnslöpning gick utmärkt, men ack så blöt jag var. Vissa ställen gick inte ens att komma över utan att doppa fossingarna i 10cm djupa vattenpölar. Dessutom slaktade vi ju både 2orna och 3orna på brännbollen. LIKE A BAWS. Vi ettor bevarade vår värdighet trots allt. De sög också på att kasta vattenballonger, så det var liksom ingenting att oroa sig för. Kom hem från gymmet för cirkus en timma sen. Det känns som att det blir en tidig kväll, om jag orkar gå till sängen. Men jag har melon i köket som gör min dag lite brighter. Did you märk all the swinglish in this blogginlägg? So fult. Höhö.

Angenämt, angenämt.

Det.Fullkomligt.Spöregnar. Men jag ska fanemej ut och löpa. Det blir väl till att stoppa fötterna i plastpåsar eller dylikt för att hålla sig på topp. Sen på skolan så vankas det ju brännbollsturnering, och det ryktas om att vi stackars ettor ska mördas med vattenkrig av tvåorna och treorna. Men fortsätter det regna såhär så lär väl inte det vara ett problem.

 


Instant karma's gonna get you.


Pan Gigantitass.

Idag är en sån där dag jag önskar att jag bodde alldeles själv i en egen liten lägenhet. Bara ett köksbord, säng och skivspelare. I övrigt skulle jag inte sörja bristen på varken möbler eller sällskap. Ingen mamma, ingen pappa, ingen syster, ingen bror. Kanske en liten Pan.. det skulle vara jobbigt utan Pan, men i övrigt skulle jag fanemej inte sörja. Skriver klart min uppsats nu, så blir det gym efter middagen. Börjar sent imorgon, och tillåter vädret så tänkte jag kanske dra upp Panen på berget på morgonen för lite löpning innan skolan. Hoppas hoppas hoppas regnjävlet lägger ner snart. Jag känner att jag är för upprörd för att kunna skriva någorlunda logiskt och snyggt. Åhh.

I refuse to fail



Surat i min bästa Lilla Huset På Prärien-klänning. Men det är det slut med nu. Jag tar på hårdhanskarna och gör det bästa utav vad som är kvar av min söndag.
  • Städa rummet + dammsuga
  • Ta rätt på tvättstugan
  • Skriva klart en uppsats på 3-4 sidor
  • Åka på kontoret och jobba
  • Packa väskan för imorgon
  • Byta om
  • Ta rätt på disken
  • Sätta i ricinolja i håret & fixa naglarna
  • Duscha
  • Ringa Rebecca
  • Åka till gymmet för överkropp minus mage/rygg-pass och spinning/löpning
  • Sova klockan 22-23
  • Redigera bilder
  • Ladda all of my devices

Loppis.




Jag ger mig själv lite gym-ledigt idag, lat som jag är. Fick ingen skjuts, och med tanke på skitvädret känns det inte så inbjudande att kriga sig iväg på en för liten cykel. Agnes gick loss på loppisen, men jag var nöjd med en platta och t-shirt för 15 kronor. Funderar på att klippa lite i tröjan, men jag vet inte riktigt. Jag visar sen. I övrigt var det trevligt att hänga runt med Foppa och Elin. ,

Himlen i timmar och dagar.




Skulle kunna fota himlen i timmar och dagar, oavsett väder. Finns det något finare? Jag sitter i min powerchair och käkar frukost och har det gött. 11.00 möter jag fina brudar på loppis och hoppas väl kunna stoltsera med några fynd när jag återvänder hem. Schemat är lite hårt idag, men det är väl lika bra så håller man igång. Ska klämma in ett pass på gymmet (armar/axlar/bröst+kondition+stretch) och städning hemma. Sista skoluppgiften har jag även tänkt plöja och sen en massa yoga. Det känns som att det behövs nu. Ta't lugnt idag, nu hoppar jag i byxorna.

Vi e som syster sol och moder måne.




Medan Luleå tampas med snö under Junis första dag, gläds jag åt Piteås grönska som verkar bestå. Nu är det inte länge kvar till sommarlov alltså, och jag tror tamejfan att jag aldrig någonsin förtjänat det som jag gör nu. Ett jävla hundgöra har det varit under vårterminen. Det kanske inte gör saken så mycket fabulösare att det pågår en massa drama överallt, men det får helt enkelt passera. Räddaren i nöden var min älskade Sara som drar till starkare solar imorgon, Turkiet. Det hade ju inte varit helt dumt må man säga. Men jag nöjer mig med loppis ihop med fina tjejer. Nu är jag hungrig och längtar till morgondagens frukost. Egentligen är det ju rent utav chockerande att jag faktiskt sitter uppe den här tiden på natten, men alla idéer och summer feelings överrumplade mig lite granna, och jag kunde inte riktigt sluta planera inför helgen. Det känns som att det är en ommöblering på G, och sen så ska det ju jobbas och städas som vanligt. Jag säger god natt med lite härligheter från Edward Sharpe & The Magnetic Zero's nya.

Edward Sharpe & The Magnetic Zero's - Man On Fire