Till sist lite ledigt.



Avverkar lilla lunchen i väntan på att morsan ska komma hem och ta över hundvaktningen. Pan och jag har myst i soffan framför TVn hela morgonen, så överskottsenergi-racingen börjar ungefär nu. Bara 2 lektioner idag på eftermiddagen, och det är ju jävligt skönt. Efter det blir det gym och till sist lite ledigt. Det var länge sedan jag kunde säga så.

Terapi.



Trött och arg och trött och ledsen och trött och trött. Fucking hell alltså. Dax att gå på ICA med Rebäkkan. Terapi.

Morgontimmar.



Näh nog har man tur att man får spendera morgonen med en sån här liten pudding. Vi har myst framför Vakna med The Voice, druckit te och jagat runt för att packa jätteväskan. Ska kirra maten för dagen också, sen är jag nog redo att dra mig mot skolan. Korta dagar numera, det har jag verkligen ingenting emot. Men sommarn får gärna vara här snart... typ nu?

I Am Iron Man.







Ja var börjar man egentligen? I torsdags satt jag spynervös i en taxi son skulle föra mig till Kallax där jag skulle flyga för första gången på egen hand. Men det är ju faktiskt inte det viktiga, eller det intressanta. Utan fredagen såklart. Farsan och jag tog tuben till Stockholm City och handlade skivor. Sushi lunch och promenad i über-värmen tills vi slutligen infann oss på Stockholm Stadion 17.00. Jag har otaliga gånger försökt beskriva känslorna som bara vällde över när magin på scenen var för mycket att hantera. Jag grät. På riktigt. Geezer Butler dånar iväg världens fetaste riff, Iron Man, och 26 662 människor sjunger med. Finns det någon som någonsin kommer förstå hur mäktigt det var? Jag är fortfarande stel i nacken från all headbanging, men ack så värt.
Jag bifogar det här lilla klippet från -05 för att någon kanske ska få ett perspektiv, men jag inser att inte ens detta gör det rättvisa. Kort sagt; you had to be there.

Taxichaffisjävel.

Tjäyna bloggen. Det är så här va att idag blir jag ju stor tjej som åker både flyg och taxi helt själv. Till det hela hör att jag är nervös utav bara satan för allt obetydligt jag kan komma att utsättas för. Sitter i taxin nu bredvid en gubbe som frenetiskt petar sig i örat. Taxichaffisjäveln var sen som fan också så en mindre panik har redan utbrutit inom mig. Om jag missar planet ska han slaktas.


Skulle kunna dö.



Jag skulle kunna dö på riktigt alltså. Så jävla slutkörd att jag knappt kan stå på benen. Vad har hänt sedan jag var vänlig och hörde av mig senast? Igår var det klassdag på Storstrand där jag hade med mig Pan. Vi lekte galna lekar och Pan fick springa som en tok. Därefter åkte jag tillbaka till mammas jobb och somnade med min lille vovve som var lika slutkörd som jag på kontorsgolvet. Så jävla lycklig var jag inte när jag blickade framåt min kväll som jag visste skulle bestå av en jäävla massa plugg i sin enkelhet. Rebecca hälsade på och agerade moraliskt stöd som vanligt och jag pluggade och pluggade tills jag grät. Somnade tolv, fem timmar senare gick jag upp för sista minutenplugg och sen kom testjäveln. Jag klarade mig bra. Det var nog värt det trots allt. I övrigt kom mitt paket på posten och jag var lycklig som få. Innehöll följande:
- Yogi Tea, Women's Fitness & Bedtime.
- Omega3.
- Multivitamintabletter.
- Bodystore shaker.
- Ricinolja.
- Star Nutrition Whey Proteinpulver.
- Shiratakinudlar.
- One Whey Vassleproteinpulver.
Fy vad bra det känns. Nu måste jag bara komma tillbaka med full force på träningen. Hatar att vara sjuk och hatar att plugga, men senaste veckan är de två sakerna precis vad som hindrat mig från att gå på gymmet som vanligt.

Långt jävla inlägg. Men jag måste avslutningsvis meddela att jag kommer befinna mig på annan ort tills på lördag. Sätter mig på ett plan ikväll och drar till Stockholm och ser konserten som skulle bli den bästa i mitt liv, men som dessvärre bara blev lite bra. Jag ska inte vara bitter. Det blir ju kul som fan i alla fall, men det är inte Sabbath.


Stirrar upp i taket.



Jag laddar en tvättmaskin och packar inför morgondagen. Sån där kul klass-dag på Storstrand med brännboll och grejer. Gissa vem som följer med om inte vovven? Kult va? Lite socialträning, så det går förhoppningsvis bra. Stirrar upp i taket och försöker att inte tänka allt för mycket på Stalin. Plugg, mera plugg. Fan.

Hörding.



Jag är död. Jävla jävla jävla matte. Drog en fuling och stapplade hem efter sista provet, trots att vi hade två lektioner kvar. Men är det verkligen skolk om skolkaren är avliden? Var till och med tvungen att stanna lite på vägen hem för ett spindelharpan-break vid vattnet. Slutligen kom jag hem helskinnad och tog en tupplur med lillehund. Ytterligare lite chill och müsli med bär, och så drar vi strax igång plugget.

Doomsday.

Idag är domedagen kan jag bara se till att meddela. Tre nationella prov i matte och jag överdriver inte när jag säger att jag kommer att avlida innan lunch. Fy helvette alltså. Det kommer inte ens gå bra. Det känns som att det blir en power nap efter skolan without the power. Sen mera plugg.. Den här veckan är lite väl jobbig.

 


At The End Of a Smile There's a Laugh 'n' 1/2.




Näeh, men hur trevligt ser jag ut att ha det på en skala 1-10? Rätt jävla jobbigt det här alltså. Pluggeri Pluggera. Jag kokar mig en balja te, och så kommer Rebecca över som moraliskt stöd och förhörshjälp, så helt hemskt är ju inte livet. Försöker bara hålla mig från Spindelharpan och iTunes så ska nog allt gå bra. Här har ni en djävulskt bra låt som jag lyssnat lite för många gånger på det senaste dygnet.

D-A-D, Laugh 'n' a 1/2.


What Should Be Done.


Nu kommer det kanske kunna bli lite kuligare bilder här på bloggen igen.

Sitter i stora lillebrors tröja och sörplar te som uppladdning inför massivt historiaplugg. Vädret är ju fint som snus och jag har till och med fönstret öppet, det luktar lite sommar. Tänkte slänga ihop ett litet inlägg senare om bloggar jag följer. Det verkade som att det fanns nån liten kommenterare som var nyfiken på det, så det ska jag väl kunna bjuda på. Kommer sen. Nu: Plugg.

Post-workout thoughts.

Käkar lite post-workout snack så här på eftermiddagen efter ett jävulskt intensivt spinningpass på 60 minuter. Hade ju faktiskt tänkt låta kropp-stackarn vila, men det gick inte an. Jag vilar imorgon istället. Det är en sån där "göra mycket på lite tid"-söndag idag. Måste få undan lite arbete, tvätt och sen så ska det ju pluggas utav bara fan till WW2 provet på torsdag. Jag kör på som vanligt. Att bli sommarledig kommer ju vara som att köra i 190 rakt in i en vägg av ljuvligt.


Lite ensamt..

Jag kan bara meddela att 7.00 på lördagmorgon, då är det minsann bara testosteronpömpade gübbar och nån ynka manlig pensionär på gymmet. Och en vild brud på en spinningcykel, men ni får ju själva gissa i vilken ände ni hittar mig. Idag ser vädret ut att kunna bli riktigt bra = det ska solas. Men först några timmar här dit änglar inte hittar.

 


Keep Calm & Yoga On.

May 18th.


Lite prylar som skulle sitta fint för tillfället. Mest troligt beställer jag hem proteinpulvret ganska snart, från fitnessguru.se, eftersom mitt Herbalife är slut och jag är i desperat behov at mer. En iPod Nano kikar jag även på. En gul att ha på gymmet. Himla fint. Det är ju så jävla osmidigt med pellefönen eller min trogne iPod Classic när man springer och så där. Men sen är dem ju så himla fina att bara det är ju anledning nog. Det blev ju ett jävla pass på gymmet alltså. Helvette vad jag körde på. Utökade konditionen och slaktade mina armar. Ser du någonsin mig på en spinningcykel så lyssnar jag troligtvis på Metallica, och då är mitt enda råd att du håller dig åtminstone en meter ifrån mig. Fan vad det vevas.

Stalingrad.

MC Barao. Lite jävlaranamma så sitter nog sexpacket innan året är slut i alla fall.

07.42 kastade jag mig utanför dörren för att fånga dagen på min gula cykel. Genom spöregnet, mot gymmet där jag hoppats på att få kolla lite på den sista timman av The Voice på löpbandet, så där mysigt. Halvvägs inser jag att gymjäveln varken har 3an eller 5an som kanalval, så det sket sig ju. Trodde väl även att jag skulle vara i princip ensam när jag väl kom hit också, men det var fan vad det var många morgonhurtare på stepin just denna morgon. Tänkte pricka in 60 minuter kondition dagen till ära och möjligtvis ett armpass också. Yesss.

 


03.56

Äcklig jävla natt-terror. Jag orkar inte.

 


Medieklump.


Här är hur som helst lilla beskrivningen som står intill Medieklumpen.

LÅNGHELG. Fuck yesssss. OH så välförtjänt. Sista dagen: dubbla nationella prov i engelska, brottning med slutprodukten av vårt medieprojekt, och sist gym. Det ska grillas här på Djupviken hemma hos familjen Eriksson, därefter blir jag epa-skjutsad till Sara för födelsedagskalas, om man nu får kalla det så sista året innan man blir myndig. Rebecca kommer hit innan och hjälper till med lite små finurligheter. Jävligt synd att jag aldrig fotade Medieklumpen. Det får väl bli på måndag. Trevlig onsdag på er allehop!

Vild och galen.


Stal en bild på Nemo Nea från Elin som hade mobilkameran till hands idag när jag lämnat mobiljeveln hemma.

Jag är så jävla trött att jag snart faller av stolen och somnar. Fyfan alltså. Hade en himla trevlig tjejkväll+Mårten hos Sanna, och kan stoltsera att jag klarade av att åka buss dit! Cred till mig. Imorgon är det dags att plöja engelska nationellaprov nummer 2 och 3, med allt för lite mellanrum. Därefter blåser vi upp vår utställning i glasfoajén på Strömbacka. Måtte det bara bli bra alltså. Fyy. 3.5 sidor seg byråkrat-svenska har jag kvar att översätta, sen dimper jag ner under täcket och tittar på repriser av Debatt på svtplay tills jag somnar med en tepåse i pannan, för så vild är jag.

Tuff dag.

Det är lite jobbigt just nu.. Det har jag sagt ett flertal gånger idag. Jag vet liksom inte riktigt var jag ska ta vägen. Framåt är väl vad magkänslan säger, men det känns mest som om jag springer runt i cirklar, alldeles för fort. Det tar liksom aldrig slut och tempot fortsätter vara lika högt. Sen känns det förjävligt att inte kunna träna heller tack vare förkyldningen som kom så otroligt opassande att jag aldrig varit med om värre. Jag vill bara sova egentligen. Efter middagen kommer Rebecca, sen ska vi dra oss mot Sara som fyller år idag. Grattis raring! Fram till dess: Städa upp, dammsuga, ta rätt på tvätten och skriva klart msk-presentation.


Helgen i Instagrambilder.

Jag har glömt bloggen under helgen. Jag ber om ursäkt, men här är i alla fall de tre senaste dagarna i Instagrambilder.

Fredagen bjöd på 0% Fredagsfeeling. Riktigt jävla tråkig var den. Men vi fick saker gjorda på skolan i alla fall, och Sanna visade vad hon gick för när bygg mötte estet och vi spraymålade en gammal radio som var allt för fin för att målas egentligen. Fisk till middag. Pan hade fredagspyntat med sitt bajs i diskmaskinen och utöver det besökte Rebecca och Sara mig på kvällskvisten och vi låg i sängen och pratade tills vi nästan sov. Rebecca fick övernatta, men försvann nästan direkt morgonen därpå.

På lördagen blev jag så klart sjuk och ville dö. Ritade en sjöjungfru, åt mango, klädde aldrig på mig och myste med the family framför film. Pan chillade i pappas benhår. Han borde få en egen blogg.

Idag, söndag har jag minsann inte gjort någonting alls. Gjort i ordning en order från bodystore.com som ska iväg snarast, och gråtit i självömkan på jobbet då febern var värst och det kändes som om snor var på väg ut ur mina öron. Glamourösa livet alltså. Ännu mer grät jag när jag kom hem och insåg allt rapportarbete jag glömt att göra tills imorgon. Köttfärspaj ska vi käka, det kanske blir det enda bra med dagen.


På löpbandet.

Den här lilla filuren hade jag tänkt dra ut på morgonpromenad. Men när klockan ringde 06.55 var det som om himlen ramlat ner och klippt till mig i skallen. Så. Jävla. Trött. Jag svek och blev nästan försenad till skolan. Vi hade turen att få på rättegång under eftermiddagen, och det var ju himla intressant. Men klart som fan så får man hostattack under förhören och måste skämmas som en hund. Bra jobb Eriksson. För tillfället befinner jag mig på ett löpband och går så rumpan ilsknar i mina löpartajts. Jag kommer ligga utslagen innan helgen, det kan jag försäkra er om. Jag blir sjuk. Därför känns det bäst att hålla nere intensiviteten. Men helt stilla kan jag väl inte sitta och ruttna?

 


For those about to rock, we salute you.

Sista isen Instagrammad från nattpromenad med Rebeccan, två dagar sen.

fjlasdndkasgn ååååh jag dör av utmattning. Men det känns fanemej underbart. Sitter i min powerchair i en ljusgrå sweatsuit, old school, och uppdaterar min "1000 Songs to Kick Ass to" -spellista. Alltså för träning och sånt najs. Har dessvärre mindre än 200 än, så det är bara att jobba på. Kan lägga upp den här sen om ni vill. Men nu fortsätter mina hurterier. Städar rummet och väntar in Rebecca. Det ska bakas knäckebrö minsann. Pöss.


Onsdagar.



Hemma på förlängd lunch och försöker få saker gjorda. Onsdagar är bra. Känner mig alltid så fulländad på onsdagar. Det blir gym efter skolan, och sista lektionen ska jag spraymåla en TV. Livet som estetare alltså. Lite brådis nu, men jag ser fram emot att komma hem och baka LCHF-knäckebröd. Sen är det ju Kobra på tv ikväll. Onsdagar alltså. <3

Jag vill inte ens prata om det.

Mjoo, nog känner jag mig själv rätt allt. Sex timmar efter senaste inlägget var jag äntligen klar med det sämsta uppsatsarbetet jag någonsin utfört. Grät gjorde jag. Mycket också. Fyfan vad jobbigt. En hel ledig och fin dag, och så går två jävla tredjedelar åt att frenetiskt söka statistik på svensk brottsutveckling. Jag vill inte ens prata om det, bara sova. Gymmade hårt som fan efter middagen dock, så det kändes gött. Klockan är ställd på 6.00. Tuff onsdag imorgon med dubbelpass och grejer. Sleep tight.

 


Pan-vakt.




Jagat hund hela förmiddagen. Nu ligger han under uppsikt och tuggar på ett tomatpaket. Tänkte passa på att skriva klart mitt äckliga EU-arbete innan det ska vara inlämnat klockan 16.00 idag. Hurry hurry hurry, buy my rice and curry. Jag vet att jag är tidsoptimist när det gäller detta och det kommer garanterat ta mer tid än jag tänkt mig. Men det är bara att köra på. Gym i eftermiddag och grillad kyckling till lunch. Najs. Nån hundpromenad ska väl också till att hinnas med.

Ledig mes.

Äeh fyfan vad mesigt. Jag ligger här i vår jättesoffa och grinar till Extreme Home Makeover. Jag kan inte hjälpa det. So emotional. Idag är jag ledig, och skulle väl egentligen kunna gråta lite för det också i ren glädje. Massa planer har jag för dagen. Måste bara hitta lite energi först. Trött som fan är jag. Ingen sovmorgon här inte. Jag är hundvakt. Så plikten kallar. Updates kommer.

 


Neej.

God morgon. Vaknade med ett tuggummi i munnen från igår kväll. Så jag ligger kvar lite i sängen och försöker överkomma detta vedervärdiga trauma. Jag är hungrig och mamma är seg. Idag kommer jag hem. Neej.

 


Dränker mina sorger.

Dränker mina sorger. Tabbade mig rejält och hällde ut halva Brämhultsen på det fina vita hotelltäcket. Pinsamt. Jag är trött utav bara fan och längtar efter frukost. Överväger om jag ska ta sovmorgon, eller pallra mig upp på löpbandet imorgon bitti. Det lutar åt det första alternativet. Det får bli ett kvällsbesök på gymmet hemma istället. Sov gott hörrni.

 


Stockekare.

Låååååång dag. Helt galet när man tänker efter. Jag vet knappt var jag ska börja, men tidigt steg jag upp. Käkade frukt till frukost och nyttjade sedan ett heltomt hotellgym med utsikt över alkisparken. Sen påbörjade jag min sex-timmars shoppingtur. Blev till och med bjuden på finlunch av min älskade gudmor Annika, därefter irrade vi runt ännu en bit tills jag än en gång blev ensam. Fick med mig 3 skivor från Bengans precis innan stängning, men mitt jättelass med kläder får ta att kompensera. Vandring hem från Drottninggatan och jag övervägde att lägga mig ner och dö nedanför stomatol-skylten, i alla fall gråta lite grann, när jag insåg att jag skulle upp för Stockholms längsta gata innan jag fick vila mina stackars ömma fötter. Jag har börjat anamma det där stockekar-glidet som Henning snackar om i Mina Drömmars Stad, det har jag. Nu är det bara att härda och dra på sig något anständigt. Möte för middag nere i lobbyn om åtta minuter. Det blir en tidig kväll..

 


Paj.

Mina fötter är paj och jag rehabiliterar i en pytteliten hotellsäng. Äter naturgodis och låtsas vara nyttig, fast ett 5-timmars shoppingpass på vilodagen är väl inte illa pinkat? Nån stans under middagsmaten uppstod en illusion av att jag kanske skulle ta och nyttja hotellgymmet lite granna. En liten löptur sådär på kvällskvisten..? Men icket. Fossingarna pulserar efter ytterligare påfrestning; Götgatan upp och ner i platåskor. Grrrööööeeejt! sa Frostistigern. För det är det. Jag skulle kunna tänka mig att bo här, det skulle jag.

 


Frokt.

Sitter i en jättetaxi på väg in till Stöckhölm och äter frukt ur en Pressbyrånkopp, så nu blir jag väl magsjuk också. Nää, nu ska vi inte vara sånna. Det kommer ju bli riktigt trevligt det här om allt går enligt planerna och vi svänger oss effektivt. Men jag känner mig lite som drottningen av effektivitet efter de två föregående veckorna, så detta blir väl ingen match. Näeh, jag ska uppdatera så gott det går från blogg.ses fula app. Man tager väl vad man haver?

 


No rest for the wicked.

May 3rd.
Dojjer - modekungen/Rouge - MUS/linne - stylecaster/Strumpbyxor - Topshop/Shorts - Banal/Smycken - Tibet.
Tjena hejsan cool cats. Jag ligger i min power-chair och försöker att inte somna innan jag packat inför morgondagens resa. Petade ihop ett fult litet collage med prylar i stil med de jag hoppas på att finna i huvudstaden. Typ i alla fall. Hungrig är jag också. Ska nog resa mig upp, kirra lite yoghurt med hallon som igår och sen ta nya tag i galenskapen. Jag vill ju bara sova.. men men. No rest for the wicked.

You take us for fools.

Gumorron och gudö. Det är lite mycket nu direkt efter ledigheten. Surprise nationella i engelska nu så där lägligt på morgonen. Men jag känner mig ändå i okej form. Sov bra och länge, ute och morgonpromenerar nu och sen blir det ju gröt till frukost också.Näeh, nog ska jag ta mig igenom den här dagen också. Åtminstone första halvan. Andra kan ju bli något galen. Gym efter skolan, sen blir det ju fokus på allt vad packning och planering heter inför helgen. Måste skriva klart mitt EU arbete också, och det är lättare sagt än gjort. Det är bara att köra, eller? Jag ska nog gå och dö nu.

 


Ett hallon.

Fasen vilken matblogg det här blev helt plötsligt. Men jag är lycklig att jag hittade naturell/låglaktos/lågfett-yoghurt, så en extra matbild kan väl inte skada? Jag är trött och glad. I benen framförallt, men också i huvudet. Skriver vetenskaplig rapport, planerar inför Stockholmsresa & morgondag, viker tvätt och taggar Kobra på ettan om tio minuter. Härligt. Sov gott kömpisar.


Never Santiagos.

Afjl

Pissbild från Instagram. Men jag sitter i alla fall och käkar nötter och annat kult. Laddar om lite efter hektisk dag med typ maxgräns på hur mycket man faktiskt får klämma in på en och samma dag. Pratar med Rebecca gör jag också, i pellefånen. Multitasking~ Tänka sig att jag åker till Estocholmo på fredagmorgon. Jäkligt najs faktiskt. Känns gött med ännu ett uppehåll, om än mycket kort. Ska sätta igång och våldsmata lite mer i min vetenskapliga rapport om EUs brottspolitik som slutspurt. Middag sen och promenad med Räbäkkan. Puss.


Gümörron.

Hektisk dag. Hektiskt liv. Jag har svenska och har glömt byxorna. Gümörron.

 


Gött mos.


Mera vackert och orelevant från Sugarhigh + Lovestoned.

God afton, och tjena hejsan majmånad. Sitter här och skriver upp lite planer och mål. April blev ju näst intill succé måste jag nog få säga. Hoppas innerligt att maj blir lika bra. Ska plocka undan lite på rummet, tvätta och plugga också innan jag går och lägger mig tidigt. Imorgon är det skola, men det är okej. Gött mos jag har för lite att säga.

Valborg.


Vackert och orelevant från Sugarhigh + Lovestoned.

God Valborg var det må jag säga. Ska jag vara ärlig hade jag glömt att Valborg var något man firade. Skithärligt blev det dock hemma hos Sara med gott folk och nya bekantskapelser. Vi lagade käk, jag blev utsedd till krigande grillmästare som trotsade det grymma vädret, och som det brukar bli när man sätter nio brudar i ett rum så pratades det i timmar. Tog inga bilder alls faktiskt tyvärr, tack vare min lathet och magattack. Jag tror jag är laktosintolerant, så jag led rätt ont majoriteten av kvällen med en vedervärdig smärta i magen, vilket var en av anledningarna till att vi åkte rätt så tidigt. Men kul var det! Ordentligt.