Stekta gröna tomater.Det går lite tungt just nu. Åkte en sväng hem till allra raraste Sara, såg Stekta Gröna Tomater, myste, drack te och plöjde därefter en timmas promenad. Och tur var väl det, ty bloggutvecklingen & samhällsstuderandet har fått min träning att lida lite de senaste dagarna. Sorgligt nog kommer även sömnen få ta lite stryk nu ett tag tills jag tar helg & sportlov. Alldeles för mycket i skallen för att kunna få rätsida på något över huvud taget. Aeh, det blir till att strukturera nu en stunt, sippa grönt te och plugga mera. Om några dagar är jag normal igen, jag lovar. Bilden är förövrigt en ersättare eftersom jag heller inte riktigt kommit in i rutinerna som superfotograf-bloggare. Denna är från i December, min och odågornas julklapp till los föräldrar. Käraste Agnes fotade. Ska inte ljuga, vädret var åt helvete, bilden är underbar.

From the beginning.Jo för fan! Nu börjar det väl likna något. Får nöja mig så här för nuläget, annars kommer jag nog få sitta här i ännu fler timmar och sluta som deprimerad. Jag tänker värma mig en kopp te, röra ihop lite mellis och låta tankarna avgjutas i mitt skrivhäfte. Jag är inte poetisk - jag snackar plugg. Prov i samhällsekonomi på fredag, kan det bli bättre? Didn't think so. Här är två ljuva bilder på vackra Fa' Empel från Spell & The Gypsy. Det är ju precis sånt här jag gillar. Bifogar en låt också som får sätta temat för eftermiddagen. Trevligt!

Emerson, Lake & Palmer - From The Beginning.Mina ungar ska leka med maten.Käkade sallad och kyckling till lunch, hur kommer det sig att det ofta blir sånna här projekt av mina måltider..?


Ljuva onsdag.

Helt galet kort dag. Lite boksnack klockan åtta, amatörlek på skridskor och sen var man visst på väg hem. Jävligt skönt om ni frågar mig. Det blir väl att peta i sig lite lunch och senare spendera lite kvalitetstid med samhällsboken. Idag så ska då bloggen i alla fall bli klar, och det är ett löfte. Träning, yoga och kanske nån timme bara alldeles själv med ansiktsmask eller liknande..? Sounds like a plan.

 


Html-hell.Tro mig när jag säger att jag sliter som en hund för att få ordning på bloggen. Jobbat i pinsamt många timmar ikväll, det mesta jag hade tänkt ta och göra har gått bort, och ännu sitter jag kvar och svär åt typsnitt och stilmallar. Inte nådigt. Jag slänger upp en bild på vad jag åt till mellis denna soliga eftermiddag, sen tillbaka in i html dimman.


Moder Jord levererar.

(precis nu slår sig Nina i huvudet sex gånger, men jag bara dansar iväg).


Vår med tulpaner och sånt.


God morgon bloggen!
Än är det bara du och jag.. Ska försöka fixa till det finstilta idag och sen är det väl dags att börja ragga läsare. Näh, vi får ta det som det kommer helt enkelt. Jag hade ju hoppats på solig vår vid det här laget. Ovan är lite sköna bilder från förra våren, dock från Mars. (Är jag optimist för att jag kallar Februari för vår?)

Själv pallrade jag mig i alla fall upp aldeles för tidigt och körde ett gympapass följt av yoga och frukost. Känns i alla fall fint att ha det bakom sig. Jag siktar på en produktiv dag.Måndag

 

Jo då för fan. Så hade man slitit både en och två timmar med att få denna blogg i rullning, men icket. Nu ger jag helt enkelt upp. Fortsätter imorgon och lägger mig och sover. Fan att varken träningen eller pluggget inte blev av.. Aäe, morgondagen får bli extra produktiv som kompensation. Tills dess får ni en bild på mat, för att jag älskar mat.


Sign of the Gypsy Queen

gifs make

Eftersom jag egentligen är en fåfäng jävel som tycker att ni alla förtjänar att se hur dumskallen som ska börja skriva här ser ut. Joora. Som så va. Kult att jag fortfarande skriver åt mig själv men låter som att jag hade en jättepublik.Premiär.

Jo för fan, klart det skulle bli ännu en blogg för Johanna Eriksson. Vi är väl inne på nummer fyra eller fem nu va? Imponerar på mig själv mer och mer varje dag. Än så länge är ju denna lilla kreation i ett extremt tidigt fosterstadie.  Varken design, idé eller tanke om vad det ska bli av detta. Jag följde helt enkelt en läbbig impuls och fick inse att även jag kunde bli jävligt less på att enbart uttrycka mig i engelska jämt och ständigt. Skönt. Antar att detta blir nån slags allt-i-allo blogg med fokus på typ ingenting. (Jag är en jävel på det här med reklam). Inga updates á la Kissie. Jag får ju trots allt inte ett öre för att spy ur mig en massa onödigt från dag till dag. Men kanske några updates nån dag om sänder..?

Varför skriver jag ens det här? Det är ju för fan ingen som läser. Case closed.